09:05:00

Assassin's Creed Shadows - Türkçe Yama

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 2, Üyeler: 0, Misafirler: 2)

meysbuddy0

Çaylak
Hocam elinize emeğinize sağlık tabii ücretsiz sunan yok bu yamayı en azından benim bulabildiğim bir tek bu forumdu. Yamayla yaklaşık oyunun 10. saatindeyim, yamayı nereye yaptırdığınızı merak ettim. Yapıcı bir eleştiri olarak alırsanız sevinirim; İngilizce bilmeme rağmen oyunları altyazılı oynuyorum çünkü bazen kulağım ağrıdığından dinlendirip sadece yazıyı okumak istiyorum, bu altyazı Türkçe olunca daha konforlu oluyor tabii. Ve 10 saatte en az 100-200 çeviri hatasıyla karşılaşmışımdır. Were was seviyesinde ultra basit şeylerde bile aşırı derecede hata var, ileri derece diyalogları söylemiyorum bile, dolayısıyla kulaklığı hiç çıkarmadığım bir oyun deneyimi oldu çünkü doğru çevrilmiyor. Yapay zeka çevirisiyse tabii olabilir ancak bir çevirmenle çalışıyorsanız gözden geçirmenizi öneririm. Dediğim gibi ufak tefek hatalar dev platformlarda bile oluyor ancak ''I am a widow'' kadar basit bir cümleyi bile ''Ben bir duldum'' şeklinde çevirmek lise seviyesinde bile yapılmayacak bir hata, am-was en temel şeyler bunlar. Dediğim gibi yapıcı olarak alırsanız mutlu olurum, o amaçla yazdım çünkü.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri