09:05:00

Atomic Heart Premium Edition + DLC Türkçe Yama(☆Emre)

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

murat38

Çaylak
teşekkürler windowstan aldım game pass uygulamasına indi buraya rehber koyarmısınız gamepass nasıl yuklerız

lostideas75

Moderatör
Dördüncü ve son hikaye DLC'si bu bahar! Tanıtım videosu yayınlanmış:

Atomic Heart: Blood on Crystal DLC#4 - Gameplay Trailer

Son düzenleme:

lostideas75

Moderatör
Arkadaşlar Atomic Heart tüm sürümlerde %75 indirim başlamış ve 11 Mart'a kadar geçerli, almak isteyenler kaçırmasın.

Malum Epic'te yok, Game pass'de yükseltme paketi 550 TL ama her ay abonelik daha pahalıya gelir.

Premium 17.49 dolar.

lostideas75

Moderatör
DLC TANITIMI:

"Atomic Heart'ın heyecan verici ve yüksek riskli finalini deneyimleyin; Blood On Crystal DLC#4, The CUBE ve Atomic Heart 2'nin gelecekteki hikayelerinin yolunu açıyor. P-3, İkiz ve yoldaşları, CHAR-le'larla savaşmak ve insanlığı topyekün yok olmaktan kurtarmak için son bir umutsuz girişimde bulunmak üzere en gizli Kristal Kompleksine girmek zorundalar. Şimdi, Tesis 3826'nın amansız robotik gücüne karşı topyekün kanlı bir hesaplaşma başlıyor.

- Hikayeyi tamamlayın ve muhteşem yeni mekanları ziyaret edin: İkiz, Zina Nine ve diğer geri dönen karakterlerle kasvetli Dalga platformunu keşfedin ve CHAR-le'leri gizli Kristal Kompleksi'ne kadar takip edin; burada anlatılmaz sırlar ortaya çıkarılmayı bekliyor.

- Yeni düşmanlar ve çılgın patron savaşları: Tesis 3826'da şimdiye kadar karşılaştığınız en korkunç patronlarla savaşın ve CHAR-les'in korkunç deneylerinden doğan yeni ve zorlu varlıklar olan Polimorflarla yüzleşin. Polimerin özelliklerini kullanarak element formlarına bürünebilen bu varlıklar, uyum sağlamanızı ve cephaneliğinizden en iyi şekilde yararlanmanızı gerektirecek.

- En Güçlü Silahları ve Eldiven Yeteneklerini Kullanın: Nihai saldırıya karşı hayatta kalmak için en güçlü yakın dövüş ve menzilli silahlara erişim sağlayın. Kristal Kompleksinde polimer Eldiven yeteneklerinizi anında değiştirmek ve savaşı yepyeni bir seviyeye taşımak için son teknoloji CHANCE modüllerini kullanın."

lostideas75

Moderatör
DLC Hakkında Bir Steam Yorumu:

"Hikayenin destansı bir finali, önceki genişletmelerin tüm olaylarını zekice bir araya getiriyor ve devam oyunu için düzgün bir zemin hazırlıyor.

Ana hikayenin düzgün bir şekilde geliştirilmesini umarak son genişletmeyi heyecanla bekledim. Sonunda bunu elde ettim ve güvenle söyleyebilirim ki, ana oyun için yayınlanan dört genişletmenin en iyisi bu. İlk ve ikinci genişletmelerde oyunun finalinden sonra yaşanan tüm saçmalıkları açıklıyor. Genel olarak, bunu başardılar, ancak bunu tekrar yapmamalılar. Baştan iyi yapmak, sonradan köprüler kurmak zorunda kalmaktan daha iyidir. Neyse, tanıdık karakterlerin hikayelerini sona erdiren son genişletmeye geçelim.

Komutta "ben" edatı yok.​

Konu destansı ve kapsamlı. Açılış sahnesi gerçekten ağzınızı açık bırakıyor; ana karakter ve karısı sahilde bir robot sürüsüyle savaşıyor. Her şey en iyi Hollywood aksiyon filmleriyle aynı seviyede. Elbette tempo yavaşlıyor, ama bu anlaşılabilir. Bu yine de en uzun genişleme paketi. Rahat bir şekilde tamamlamam yaklaşık 7-8 saat sürdü.

Nechayev tüm ekibi bir araya getiriyor. Burada herkes, Stas, Gena, Turbo... aynı şey değil. Burada, ana oyundaki ve genişleme paketlerindeki tüm ana karakterler, ana kötü adama karşı son bir haçlı seferi başlatmak için güçlerini birleştiriyor. HRAZ kaçtı ve komplekslerden birinde kendini oldukça iyi bir şekilde yerleştirdi, etrafını militan robotlarla ve daha fazlasıyla çevreledi. Yani kolay bir yolculuk olmayacak, ancak en önemlisi tüm ekibin birlikte çalışması.

Bir planımız vardı ve ona sadık kaldık. Doğal olarak, işler en başından beri planlandığı gibi gitmiyor. HRAZ'ın bir planı olduğu ve çoğunlukla keşfedeceğimiz Kristal adlı yeni bir komplekse taşındığı ortaya çıkıyor. Dikkat çekici bir şekilde, kompleksin görsel tasarımı Mısır ve piramitlerden ilham alıyor. İlginç görünüyor. Ayrıca, ateş ve buz elementlerini kontrol edebilen yeni düşmanlar, Polimorflar da ekledik. Son savaş hariç, sadece birkaç tane yeni patron da tanıtıldı. Yeni silahlar görmedik; aynı cephanelikle savaşacağız. Bunun dışında, her şey oldukça standart: koşma, zıplama, dövüşme, basit bulmacaları çözme.

Yakında bir düşman varsa, bir yıldırım fırlatın. Yeni kompleksi beğendim. Yine bir sürü komik durum yaratıyor ve sıra dışı, karikatüristik karakterler ortaya çıkıyor. İnsanları mutlu etmesi gereken ama sonunda şekil değiştiren ve şimdi de matarasından hafifçe ıslık çalan robot Validol'u ele alalım. Onun replikleri beni birden fazla kez güldürdü. Ya telefonda kekten bahseden kadın? Kelimenin tam anlamıyla size uyuşuk bir sesle pizza yapmayı, testislerinizi sıkmayı ve benzeri şeyleri anlatıyor. Kaba ama bir şekilde eğlenceli. Belki de bende bir sorun var?

Özellikle her köşeyi didik didik arayan dikkatli arkadaşlar, geçmiş olayların ayrıntılarını ortaya koyan birçok ilginç bilgi bulacaklar. Evet, kazın nasıl ortaya çıktığını açıklayan notlar da var. Ana kötü adamla dövüş A+, yeni müzikler harika ve sonu Nechayev ve arkadaşlarının hikayesini tamamen kapatıyor. Dahası, son sahne tek kelimeyle mükemmel bir şekilde kurgulanmış. Kendi gözlerinizle görmeye değer. Hikayeyi bozmamak için başka bir şey söylemek istemiyorum.

Sonuç olarak, hikayenin harika bir sonu var. Daha iyisi yapılabilir miydi? Elbette. Mevcut haliyle iyi mi? Kesinlikle. Bu, ana oyunu beğendiyseniz, tanıdık karakterlerle birkaç keyifli akşam geçirmenizi sağlayacak harika bir genişleme paketi. Ve bitirdikten sonra, geriye sadece bir sorum kaldı: ikinci bölüm için nereye para yatırmalıyım?

Son Puanım : Destansı savaşlar, kendine özgü mizah ve tanıdık karakterlerle iyi bir oyunun mükemmel bir sonu. Makul uzunluğu, karakterler arasındaki sürekli etkileşim ve özellikle savaş sahnelerindeki harika müzik de hoş."

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri