09:05:00

Bad Boys 2: Miami Takedown Türkçe Yama

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

sametcold

Çevirmen
Çevirmen
Gemini_Generated_Image_5omr1w5omr1w5omr.jpg

Proje Yöneticisi

Çeviri

Test

Paketleme

Kurulum

Adsız1.jpg
Adsız.jpg

Merhaba oyun severler ve aksiyon tutkunları,
Sinema dünyasının en dinamik ve eğlenceli polis ikililerinden Mike Lowrey ve Marcus Burnett'ın Miami sokaklarındaki uyuşturucu karteline karşı açtığı savaşı konu alan Bad Boys II oyunu için hazırladığım Türkçe yama çalışmasını tamamladım!
Narkotik polisleri olarak tehlikeli operasyonlara atılacağınız bu klasik aksiyon-shooter oyununda; tüm ana hikayeyi, görev öncesi brifingleri, karakterlerin birbirleriyle olan o komik ve iğneleyici diyaloglarını ve oyun menülerini hiçbir detayı kaçırmadan tamamen Türkçe olarak deneyimleyebilirsiniz. Ben oyunu çevirir iken gerecekten çok zevk aldım o diyaloglardaki o göndermeler olsun laf sokmalar sokmalar olsun gerçekten harika yazmışlar hiç sansür uygulamadım argo sözler sokak ağzı ne varsa onu ekledim. Oyun çok eski olduğu için ne yaptıysam görsel alamadım
ÇOK ÖNEMLİ NOT: Oyun da ki ara videolarda altyazı mevcuttur o yüzden videoları kaçırmak için kurulumdan sonra oyunun videolarını oyunu kurduğunuz kök dizinine yükleyin videoları ve Kurulum yerini (resimle) gösterdim

Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için, konuyu sağ alttan beğenmelisiniz.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri