eeeee
H hankonuk Çaylak 11 Ağu 2024 #2,251 yama için teşekkürler ancak v2 yi yüklemiştim. crash hatası aldım. yamayı sildim ancak sorun düzelmedi. şimdi bu yamayı deneyeceğim.
yama için teşekkürler ancak v2 yi yüklemiştim. crash hatası aldım. yamayı sildim ancak sorun düzelmedi. şimdi bu yamayı deneyeceğim.
E Exles Çaylak 12 Ağu 2024 #2,255 Stoneiron04' Alıntı: dostum elinize sağlık. zaten kimse pvp için yamayı beklemez. hikayesi için sabırla bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... HARIKA CEVIRI VALLA
Stoneiron04' Alıntı: dostum elinize sağlık. zaten kimse pvp için yamayı beklemez. hikayesi için sabırla bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... HARIKA CEVIRI VALLA
Y yakupyk43 Çaylak 12 Ağu 2024 #2,258 Stoneiron04' Alıntı: dostum elinize sağlık. zaten kimse pvp için yamayı beklemez. hikayesi için sabırla bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... dfsfsdfdsdf
Stoneiron04' Alıntı: dostum elinize sağlık. zaten kimse pvp için yamayı beklemez. hikayesi için sabırla bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... dfsfsdfdsdf