aynı sorun bende de var nasıl bir çözüm buldunuz ?yamayı kurdum ama başlangıçta hiç açılmıyor. repair yapıp oyunu tekrar actım ama yama kurulumu sonrası acılmıyor. sorun nedir ve çözümü nasıl yapacağız?
bu sorun bi bende var sanırım
GÜNCELLEME: narayana sağolsun ilgilenip alternatif çözüm sundu
evet cidden çok iyidostum elinize sağlık. zaten kimse pvp için yamayı beklemez. hikayesi için sabırla bekliyoruz
Bendede Aynı sorun oluştu nasıl yapabilirimyamayı kurdum ama başlangıçta hiç açılmıyor. repair yapıp oyunu tekrar actım ama yama kurulumu sonrası acılmıyor. sorun nedir ve çözümü nasıl yapacağız?
bu sorun bi bende var sanırım
GÜNCELLEME: narayana sağolsun ilgilenip alternatif çözüm sundu
elinize sağlıkdostum elinize sağlık. zaten kimse pvp için yamayı beklemez. hikayesi için sabırla bekliyoruz
harikadostum elinize sağlık. zaten kimse pvp için yamayı beklemez. hikayesi için sabırla bekliyoruz
dostum elinize sağlık. zaten kimse pvp için yamayı beklemez. hikayesi için sabırla be
ellerine sağlıkdostum elinize sağlık. zaten kimse pvp için yamayı beklemez. hikayesi için sabırla bekliyoruz
ben cevaplayamıyorum konuyuTürkçe yama yayınlandı.
evet çok haklısındostum elinize sağlık. zaten kimse pvp için yamayı beklemez. hikayesi için sabırla bekliyoruz