Oyuna Erişimimiz Olmadığı İçin Maalesef Yapamıyoruz Oyun NFS serisi ile aynı yani Dil Dosyalarına vs. Erişe bilecek Araçlarımız var Sorun o değil yani Hiçbir Ekipte zaten Şimdiye Kadar Bu Projeyi Üstlenmediği için Belli ki Değmeyecek bir Hikayeye sahip oyun ki SP Oynayan da 3-4 Saate ALT+F4 Atıyorlarmış OyunaPahalılıkla ne alakası var türkçe yamanın? O para dediğin 3k dostum bu çok büyük bir şey değil nerde yaşıyorsun bilmiyorum yaşın küçük de değil anlamadım yani. Asgari ücretle çalışan tanıdıklarım var bazen onlarla oynuyoruz yani pahalı dediğin tam olarak hangi kesime hitap ediyor? Çocuk oyunu da değil öyle ne bileyim anlamadım ben dediğinden. Mp tarafı 10 saat harcadın mı ezberliyorsun çoğu şeyi fazla gerek kalmıyor ama Sp gerekiyor. Sanırım bazı oyunlar çeviri dosyalarına şifre felan koyuyor ayıklaması zor oluyor diye çok önceden bir yazı okumuştum büyük bir sebeple bu yüzden olmalı yani anticheat'e geliyor konu yoksa diğer türlü çok anlamsız olurdu.
Oyuna Erişimimiz Olmadığı İçin Maalesef Yapamıyoruz Oyun NFS serisi ile aynı yani Dil Dosyalarına vs. Erişe bilecek Araçlarımız var Sorun o değil yani Hiçbir Ekipte zaten Şimdiye Kadar Bu Projeyi Üstlenmediği için Belli ki Değmeyecek bir Hikayeye sahip oyun ki SP Oynayan da 3-4 Saate ALT+F4 Atıyorlarmış Oyuna![]()
hikaye modu kırıldı gelirmi pekiBF 6 Aşırı Pahalı olduğu için ve O paraya 7 Capture Single Player oynayan Türkçe talep eden pek bir kitle görmedim o yüzden açıkça yapma taraftarı değiliz zaten Anticheat işi de var Online Oynayacaklar için sorun olur yapsak da aşılması zor gibi
İnşallahOyun kırıldı filhakika. Yamanın gelme ihtimali nedir acaba?
teşekkürlerteşekkürler
yama gelmediteşekkürler