09:05:00

[BETA] Sword Art Online: Fatal Bullet Türkçe Yama

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

OnurG

Çırak
capsule_616x353 (1).jpg

Selamlar herkese, Sword Art Online: Fatal Bullet için üzerinde çalıştığım Türkçe yamayı BETA olarak paylaşıyorum. Yama, tamamen yapay zeka (AI) kullanılarak hazırlanmıştır. İlk Türkçe yama deneyimimdir.

Önemli Notlar (Lütfen Okuyun):

• Kapsam: Yama sadece temel oyun (base game) dosyalarını içermektedir. DLC içerikleri ve ek paketler çeviriye dahil değildir; bu kısımlar İngilizce kalacaktır.
  • Test Durumu: Proje henüz detaylı test edilmemiştir, bu yüzden bazı diyaloglarda anlam kaymaları, font hataları, taşmalar veya çevrilmemiş kısımlar olabilir.
  • Teknik Uyarı: Dosya yapısı "override" (üzerine yazma) yöntemiyle çalıştığı için, oyunun dosyalarıyla (temel sürüm) uyumlu olması hedeflenmiştir. DLC'li sürümlerde veya farklı versiyonlarda teknik olarak çalışma garantisi vermiyorum, ancak denemek isterseniz orijinal dosyalarınızın yedeğini mutlaka alın. Sadece güncel Steam sürümü ile test edilmiştir. (DLC'leri satın alamadığım için çeviremedim, güncel DLC dosyalarını paylaşmak isteyen olursa onları da çevirmek adına elimden geleni yaparım.)
  • Geri Bildirim: Karşılaştığınız hataları bu konu altına eklerseniz, gelecek güncellemelerde düzeltmek için elimden geleni yaparım.
Kurulum:

1. Oyunun kurulu olduğu klasöre gidin: \SAOFB\Content\Paks\
  2. Klasör içindeki orijinal SAOFB-WindowsNoEditor_4_P.pak dosyasının mutlaka bir yedeğini alın (başka bir klasöre taşıyın veya ismini değiştirin).
  3. İndirdiğiniz yamalı dosyayı bu klasörün içine yapıştırın ve değiştire tıklayın.
  4. Oyunu başlatın.

İndirme Linki:

Ekran Görüntüleri:

Emeği Geçen: OnurG

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri