09:05:00

Biped 2 Türkçe Yama [swat]

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

swat

Yönetici
Yönetici
biped-2-y3ywd.jpg

Proje Yöneticisi
Swat

Çeviri
Swat

Test
Swat

Paketleme
Swat

Biped2 2025-11-08 13-25-17-800.jpg
Biped2 2025-11-08 13-25-34-034.jpg
Biped2 2025-11-08 13-26-29-305.jpg

Uyumlu Sürüm:
Politika İhlali Nedeni İle Crack site linki kaldırıldı - biped-2/
v1.7 RUNE

KURULUM:
Türkçe Yama içerisinden çıkan klasörü
\\\\Biped 2\Biped2_Data\
Dizine atın.

Türkçe Yama:
Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için, konuyu sağ alttan beğenmelisiniz.

Ben bu oyunu UABEA ile export ettim içeriğindeki Biped1_en, Dialogues_en, Info_en ve System_en dosyalarının tümünü Türkçeye çevirdim. ama UABEA ile tekrar import ettiğimde dosya boyutu 30kb den 73-75kb boyutlarına çılıyor hatta sadece tek bir kelimeyi değiştirip gerisini aynı bıraktığım zamanlarda bile 73kb boyutlarına çıkıyor asset dosyası şişiyor. Oyun içine atınca crash veriyor. CRC kaynaklı olabilirmi diye düşünüp. Catalog.hash dosyasını Catalog.Hash.X gibi değiştiriyorum Baypass yapıyorum. oyun orjinal asset ile çalışıyor. yani CRC denetlemeyi aşmış gibi oluyor ama oynanmış asseti atınca yine Crash veriyor. bu kez sorunun Catalog.hash ile olmadığını anlamış oldum.

Catalog.bin dosyası üzerinde oynama yapıp Catalog.bin.X yaptığımda orjinal asset ile oyun Crash vermeden açılıyor ama ekran siyah ve tüm butonlar sağ altta toplanıyor Butonların hepsinin adı "Back" olarak değişiyor ve tıklamalara tepki vermiyor. değişmiş asset ile deneyince de aynı şey oluyor. yani oynanmış assetin çalışmasnına Carolog.bin de birşeyler baypas edilerek sağlanabilir bunu anladım.

ama Hiç bir şekilde bu sorunu çözemedim.
Şimdi yamayı burdan indirince Catalog.bin dosyasını görünce tespitlerimin doğru olduğunu anladım. bu beni sevindirdi.

eğer sakıncası yoksa hangi toolu kullandığını sorabilirmiyim :D
Yamadaki Catalog.bin içeriğini kontrol ettiğimde herhangi bir değişiklik de göremedim. ama yama içerisinde verilmiş olması bu dosyanın işlem gördüğünü gösteriyor bana. anlayamadım bir türlü.

Son düzenleme:

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri