09:05:00

BLACKSITE AREA 51 - Türkçe Yama

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 2, Üyeler: 0, Misafirler: 2)

Freeman1930

Yönetici
Yönetici
BlackSite_Area_51_cover.jpg

Çeviri-test-paketleme : Salih Yılmaz

LİNK:

Herkese iyi oyunlar. Bir teşekürü çok görmeyin.

Kanalımızı takip ederseniz çok mutlu oluruz.

Kalibrexx

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Hocam gerçekten "niş" olarak tabir edilen bir kısımda çok büyük çalışma gösterdiniz. Özellikle benim gibi 30'lu yaşlarında olan oyunculara büyük bir hizmette bulundunuz. Teşekkür ederim. Listende çevrilecek çok oyun olduğunu biliyorum tarzın olan oyunları çevirdiğini de biliyorum ama Soldier Of Fortune Payback ve Operation Flashpoint serisini de listene eklemeni çok isterim.

Freeman1930

Yönetici
Yönetici
Hocam gerçekten "niş" olarak tabir edilen bir kısımda çok büyük çalışma gösterdiniz. Özellikle benim gibi 30'lu yaşlarında olan oyunculara büyük bir hizmette bulundunuz. Teşekkür ederim. Listende çevrilecek çok oyun olduğunu biliyorum tarzın olan oyunları çevirdiğini de biliyorum ama Soldier Of Fortune Payback ve Operation Flashpoint serisini de listene eklemeni çok isterim.
Rica ederim. Çok fazla istek var. Her oyunu açabilirim ama her oyunu açıp çevirmem için hak verirsizinki her oyunu oynamam veya oynamış olmam gerekiyor. Burada sorunda bu ben her oyunu oynamıyorum. Bahsettiğiniz oyunlar tarzından dolayı bana malesef hitap etmiyorlar. Ama yinede listeme ekliyeceğim. İleride bakarım. En olmadı translate ile test etmeden yayınlarım.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri