Oyun baya sürükleyici türkçe yamayla beraber kilitlenip hiç kalkmadan oynanacak bir oyun
K kepiqan Çaylak 22 Ocak 2023 #41 Oyun baya sürükleyici türkçe yamayla beraber kilitlenip hiç kalkmadan oynanacak bir oyun
georgesburaque Çaylak 23 Ocak 2023 #44 Oyunun İngilizcesi bir tık ağır diye duymuştum ve bekletiyordum. Gerçekten çok teşekkürler, ellerinize sağlık.
Oyunun İngilizcesi bir tık ağır diye duymuştum ve bekletiyordum. Gerçekten çok teşekkürler, ellerinize sağlık.
S semplerti Çaylak 25 Ocak 2023 #49 çok bekleiğim bir yamaydı dcdende sürekli yazıyordum şimdi fırsat buldum kurdum oynayacağım elinhize sağlık hocam şimdiden eminim çok temizdir
çok bekleiğim bir yamaydı dcdende sürekli yazıyordum şimdi fırsat buldum kurdum oynayacağım elinhize sağlık hocam şimdiden eminim çok temizdir
Physic Çaylak 28 Ocak 2023 #57 data.unity3d dosyasınn ismini tamamenmi değiştircez tamamen değiştirincekarşıma bir uyarı geliyor yoksa sadece data kısmını mı değiştircez
data.unity3d dosyasınn ismini tamamenmi değiştircez tamamen değiştirincekarşıma bir uyarı geliyor yoksa sadece data kısmını mı değiştircez