Tesekkurlr
A artorius Çaylak 4 Şub 2024 #1,805 steam sürmü güncel değil galiba dediğiniz gibi yaptım ama çalışmadı
A Atesh47 Çaylak 5 Şub 2024 #1,808 steam sürümün indirdim level0 dan level 1900 lere kadar giden dosyalar var hepsinimi atıcam hangilerini atmalıyım
steam sürümün indirdim level0 dan level 1900 lere kadar giden dosyalar var hepsinimi atıcam hangilerini atmalıyım
E erex Çaylak 9 Şub 2024 #1,819 Topal Şeytan' Alıntı: Çok kaliteli bir çeviri oldu eksik gördüğünüzde belirtmekten çekinme Genişletmek için tıkla ... elinize sağlık
Topal Şeytan' Alıntı: Çok kaliteli bir çeviri oldu eksik gördüğünüzde belirtmekten çekinme Genişletmek için tıkla ... elinize sağlık
E erex Çaylak 9 Şub 2024 #1,820 erex' Alıntı: elinize sağlık Genişletmek için tıkla ... dostlar crackli oyunda inglizce başlama sorununun çözümü için data dosyasındaki data.unity3d dosyasının ismini full değiştirin. değişmiyorsa silin
erex' Alıntı: elinize sağlık Genişletmek için tıkla ... dostlar crackli oyunda inglizce başlama sorununun çözümü için data dosyasındaki data.unity3d dosyasının ismini full değiştirin. değişmiyorsa silin