Haftasonu inşallah kral.Selamlar @sinnerclown başkan, Yama hakkında bir gelişme var mı? Heyecanla bekliyoruz
Haftasonu inşallah kral.Selamlar @sinnerclown başkan, Yama hakkında bir gelişme var mı? Heyecanla bekliyoruz
Bu ara yoğunum ilk fırsatta yayınlayacağım.@sinnerclown başkan, bu hafta sonu yama gelir mi? Meşaleleri yakalım mı?
Sanırım öyle olucak Rusça yerler var onları değiştirince text bozuluyor.Yamayı halen dört gözle bekliyoruz, eksik bölümler kaldı demiştiniz, o haliyle bile yayınlasanız çok iyi olur.
Sanırım öyle olucak Rusça yerler var onları değiştirince text bozuluyor.
Başkan ne zaman gelir. Merakla seni bekliyoruzSanırım öyle olucak Rusça yerler var onları değiştirince text bozuluyor.
Ya Rusça metinler canımı sıkıyor o yüzden öteliyorumBaşkan ne zaman gelir. Merakla seni bekliyoruz![]()
Tamam dostum ilk fırsatta yayınlayacağımSevgili Sinnerclown, lütfen şu yamayı yarım yamalar bölümüne de olsa yayınlasanız da oynasak, Tamamını İngilizce oynamaktan iyidir, tamamı %100 olan yama çıkınca, Rusça bölümlerle ilgili sıkıntı kalmayınca güncelleme yaparsınız, diğer bölüme taşırsınız. 2 aydır sadece bu yama için bekletiyorum oyunu.
Haydii, üzüldüm vallahi, epeydir bekliyorduk. Neyse sağlık olsun.Oyunu biraz daha oynadım Rusça cümle bayağı fazla o yüzden iptal ettim üzgünüm.