-
Öne çıkan konu
En son yüklediğim sürümün dosyasını atiyim hocam, diğerlerini sildim ama steam versiyonlarıydı (skidrow ve repack bir versiyon). prophet in steam versiyonu bu v1.1.2hangi sürümlerde denedin onları yaz ve o sürümlerin dil dosyası ayrı ayrı belirterek gönder bakalım çevirileri uygulaya bilecek miyiz
En son yüklediğim sürümün dosyasını atiyim hocam, diğerlerini sildim ama steam versiyonlarıydı (skidrow ve repack bir versiyon). prophet in steam versiyonu bu v1.1.2Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ayrıca bu korsan sürümü özel olarak buldum. Oyun deneyimini önemli ölçüde geliştiren, görüş alanını (FOV) artıran, yüksek FOV nedeniyle oluşan silah modeli çakışmalarını düzelten, daha önce elde edilemeyenler de dahil olmak üzere tüm silahların kilidini açan, yavaş hareketleri iyileştiren, hareket bulanıklığını ortadan kaldıran ve daha birçok iyileştirme sağlayan bir "Overhaul Mod" içerir.
Evet bunda çok güzel çalışıyor. Paylaşım için ve yamayı hazırlayan Sametcold üstadımın emeklerine sağlık. Herkese teşekkürler.Yama bu korsan sürümde çok güzel çalışıyor. Herkesin bilgisine.
Ayrıca bu korsan sürümü özel olarak buldum. Oyun deneyimini önemli ölçüde geliştiren, görüş alanını (FOV) artıran, yüksek FOV nedeniyle oluşan silah modeli çakışmalarını düzelten, daha önce elde edilemeyenler de dahil olmak üzere tüm silahların kilidini açan, yavaş hareketleri iyileştiren, hareket bulanıklığını ortadan kaldıran ve daha birçok iyileştirme sağlayan bir "Overhaul Mod" içerir.
Denedim hocam olmadı, o sürümlerde yama çalışmiyor anlaşılan, yukarda arkadaşın attığı versiyonda yama çalışıyormuş galiba, onu indiriyorum, emekleriniz için çok teşekkürlerverdiğiniz dosyalara yükledim aynı link üzerin den indirin eğer yine de olmazsa bana oyunu indirdiğiniz yerin linkini verin onun üzerinden denerim hemen dönüş yapın
sana zahmet linkini arkadaşlarla paylaşır mısın her kez yararlansınEvet bunda çok güzel çalışıyor. Paylaşım için ve yamayı hazırlayan üstadımın emeklerine sağlık. Herkese teşekkürler.
Teşekkürler hocam yama bu versiyonda güzel çalışıyor, ve yamayı yapan arkadaşa da çok çok teşekkürlerYama bu korsan sürümde çok güzel çalışıyor. Herkesin bilgisine.
Rica ederim.Teşekkürler hocam yama bu versiyonda güzel çalışıyor, ve yamayı yapan arkadaşa da çok çok teşekkürler