09:05:00

Çipli Switch Lite Yanlışlıkla silmemem gereken bir şey sildim

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

mehmtraufg

Çaylak
Sd kartıma oyun atarken yanlışlıkla bir dosya sildim. DBI'ye girince "Missing required keys in /switch/prod.keys file. Reboot into Hekate and use Lockpick_RCM.bin payload to dump keys from SysNAND." böyle bir metin mesajı çıkıyor karşıma. Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz lütfen?

Pikachu24

Çırak
Hocam DBI'nın prod.keyslerini silmişin sorun değil cihazı reboot et sonra hekate ekranından payloads'a tıkla ordan lockpick_RCM.bin e tıkla oradan da dump keys from SysNAND'a tıkla bitince cihazı artık EmuMMC/SysMMC den hangisini kullanıyorsan onla aç tekrar oyunu tekrar atmayı dene düzelir. Olup olmadığınıda söyler misin?

Son düzenleme:

mehmtraufg

Çaylak
Oyun yükleyebiliyorum ve halihazırda yüklü olan oyunlarımı da oynayabiliyorum. Şuanlık bu metin mesajı dışında farklı bir durumla ya da sorunla karşılaşmadım. Anlattığın kadarıyla bu işin teknik kısmından anlıyorsun ama ben sadece oyun oynayabiliyorum switch çok yabancı bir cihaz benim için :D
O sebeple tarif ettiğin şeyleri yapabilmem çok zor ve riskli benim için. Bu sildiğim prod.keysler oyun oynamam ve yüklememe engel olmayacaksa benim için silinmeleri problem değil. İleri de bi sorun çıkarır mı bana? Online bir oyunda oynamıyorum sadece single player oyunlar. Çok teşekkür ederim mesajın için:)

Pikachu24

Çırak
Oyun yükleyebiliyorum ve halihazırda yüklü olan oyunlarımı da oynayabiliyorum. Şuanlık bu metin mesajı dışında farklı bir durumla ya da sorunla karşılaşmadım. Anlattığın kadarıyla bu işin teknik kısmından anlıyorsun ama ben sadece oyun oynayabiliyorum switch çok yabancı bir cihaz benim için :D
O sebeple tarif ettiğin şeyleri yapabilmem çok zor ve riskli benim için. Bu sildiğim prod.keysler oyun oynamam ve yüklememe engel olmayacaksa benim için silinmeleri problem değil. İleri de bi sorun çıkarır mı bana? Online bir oyunda oynamıyorum sadece single player oyunlar. Çok teşekkür ederim mesajın için:)
Oyunları filan oynarsınız sorun değil oyun oynamak için onun dışında Prod.keysleri almak riskli değil merak etmeyin :D tinfoil'den filan oyun indirebilirsiniz ama DBI oyunların şifresini çözemez diye biliyorum o yüzden sadece tinfoil'den indirebilirsiniz. Eğerki dbı'dan da atmak isterseniz cfw paketinize dahili bir şekilde geliyorsa Lockpick_rcm.bin bilgisayar başına geçmenize bile gerek yok cihazı hekate ekranına getirip payloads'ı seçip oradan lockpick diyeni seçeceksiniz eğer tecrübesizseniz şu videodan da yararlanabilirsiniz
eğer lockpick rcm seçeneği de yoksa bu videoda nasıl yapacağınızı anlatıyor ama eğer ki lockpick rcm cfw paketine dahili geliyorsa bunu hekate ekranındaki payloads'dan kontrol edebilirsiniz videodaki 2.11 ile 3.05'nci dakikalardan görsel şekilde anlatımı var iyi oyunlar :)

mehmtraufg

Çaylak
Sd karttan atıyorum ben tinfoil kullanmıyorum. çip taktırdığım yer bana cihazı kesinlikle internete bağlamamam gerektiğini söyledi. Emek verip yazmışsın ama ben senin kadar hakim değilim bu tarz şeylere. Bu sorunu düzeltmezsem oyun yüklememe ya da oynamama bir engel teşkil eder mi onu öğrenmek istiyorum. Eğer teşkil ederse çip taktırdığım yere yollayacağım kargoyla Trabzondan İstanbula.

Pikachu24

Çırak
Oyun yükleyemezsiniz çünkü DBI şifreleri çözemez ancak halihazırda yüklü olan oyunları oynayabilirsiniz

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri