lostideas75
Moderatör
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Oyun hakkındaki yorumlar çok güzel. Yama yapılsa çok iyi olur. İnternette de mevcut.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
City of Springs
Bozuk bir rejimi ve onların saat gibi işleyen robot ordusunu devirmek için insansız hava araçları tasarlayın ve inşa edin! Bu steampunk aksiyon macerasında Riveton şehrinde gizlice ilerleyin ve insanlara özgürlükleri için ayaklanmaları için ilham verin.
Bazı yorumlar:
"Görseller muhteşem ve sürükleyici, görevler büyüleyici ve ortam sevgi ve ayrıntılara dikkat çekiyor. Sonuç olarak, böylesine küçük bir şirketin bu kalitede bir oyun yayınlamayı başardığına inanmak zor. Elbette, bağımsız bir oyun ve erken erişim oyunu olduğu için, büyük yayın evlerinin altındaki büyük geliştirici ekiplerinin oyunlarını geride bırakacak bir oyun beklememelisiniz - ama kesinlikle deniyor ve kendini koruyor."
"Bu Oyun Sert Vuruyor – Distopik Hikaye Anlatımının Başyapıtı. Geliştiricinin ne hissettiğini hayal bile edemiyorum—yıllarını distopik bir aksiyon RPG'si tasarlamak için harcamış, sonra gerçek dünyanın (ABD Göçmenlik ve Gümrük Muhafaza Dairesi) kendi kurgularına benzemeye başladığını izlemiş. Bu oyunun ardındaki ürpertici gerçeklik bu. Dünyasına adım attığınız andan itibaren, hikaye anlatımının ağırlığı sizi yakalıyor ve bırakmayı reddediyor. Atmosfer gerilimle dolu. Bu sadece bir oyundan daha fazlası—bir uyarı, bir düşünce ve güçlü bir deneyim."
"Bu fiyata, kesinlikle kaçırılmayacak bir fırsat. Oyunu denedikten sonra, fiyatının dört katına değer olduğunu söyleyebilirim." (Yani 20 dolarlık demiş)
Bu Oyun Hakkında
"İşte... Duyabiliyor musun? Bu şehrin işleyişinde bir gariplik var. Ne olduğunu öğrenelim."
Bu steampunk aksiyon macera oyununda yozlaşmış bir rejimi devirmek için gizlice hareket edin, savaşın ve drone'lar üretin!
Riveton şehrinin özgürlük için tek bir umudu var: Siz.
Gecekondu mahallelerinden gelen ve her gün tanık olduğu adaletsizliklere tahammül edemeyen zeki bir tamirci olan Val olarak oynayın. Kraliçe'nin seçilmiş seçkinleri servetlerini sergilerken, sıradan insanlar gece gündüz yaylı dökümhaneleri çalışır durumda tutmak için çalışıyorlar - tüm bunlar bakanlıkların enselerinde nefes alırken oluyor. Riveton'daki hayatın her yönü düzenlenmiştir ve protesto etmeyi aklınızdan bile geçirseniz, tayınlarınız kesilecektir.
Buna rağmen, dünyadaki bu son şehirde güzellikler var. İnsanlar kaynak kıtlığı ve Kraliçe rejiminin baskısıyla karşı karşıya olsalar bile hayattan en iyi şekilde yararlanmaya çalışıyorlar. Val onlara yardım etmeye kararlı.
Springs Şehri - Özellikler
- Steampunk aksiyon macera oyununda bir devrim başlatın.
- Yoğun taktiksel mücadele.
- Görevinizde size yardımcı olması için drone'lar tasarlayın ve birleştirin.
- Güvenlik sistemlerini ve robot muhafızları gizlice geçin.
- Değerli işçilik kaynakları bulmak için robot kontrollü Riveton'un her yerini keşfedin.
Devrimi ateşleyen kıvılcım olun!
City of Springs'teki zalim bir rejime karşı savaşmak için robot dronlar tasarlayın ve birleştirin. Yasak bölgelere gizlice girin, halkın isyan etmesine yardım edin ve Riveton sokaklarını keşfedin. Sokakta bulduğunuz hurdalardan inşa ettiğiniz küçük dronlarla robotik muhafızlarla savaşın. Yiyecek ve suyun kıt olduğu bir zamanda halka yardım edin ve yaşamak için daha akıllı bir yol arayın.
Ateşe ateşle karşılık ver, bu ezilen, saat gibi işleyen şehirde bozulanı tamir et.