09:05:00

Crown Gambit - Türkçe Yama İsteği

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

asdqweyuk

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Yeni farkettiğim bu oyunu denedim ve beğendim. Deckbuilding ile RPG'yi birleştiren bu oyunda kral'ın verdiği görev üzerine yola koyulan 3 paladini kontrol ediyorsunuz. Ve yola koyulduğunuz macerada, önemli ahlaki kararlarla yüz yüze geliyorsunuz. vereceğiniz kararlar paladinlerinizin karakterlerini ve kaderlerini şekillendiriyor. Aşağıya oyunla ilgili yorumları ekliyorum:

“Crown Gambit hayal kırıklığına uğratmadı: zengin, sürprizlerle dolu ve anlatısal-taktiksel seçimler sunuyor. Bu son derece özgün oyun için gerçek bir “kalp darbesi”. Jeux Vidéo Dergisi

“(...) şeytani derecede sürükleyici bir klasik.” Gamehope.com

“Crown Gambit ile Wild Wits bize sadece sezgisel olduğu kadar eğlenceli bir deste oluşturma oyunu sunmakla kalmıyor: aynı zamanda büyüleyici bir taht kavgasının kalbine, ustaca sahnelenmiş ve cazibeyle dolu bir evrene bizi sürüklüyor. Bağımlısı olduk ve daha fazlasını istiyoruz!” Total Jeux Vidéo

Kısa bir değerlendirme: Crown Gambit, hem mecazi hem de gerçek anlamda elinizden bırakması zor, iyi bir kitap gibi. Birkaç gece boyunca sabaha kadar saatlerce oyun oynadım; anlatıya kapıldım, ilginç sanat tarzına hayran kaldım, temel oyun döngüsünün ve RPG-Deste Oluşturma oyunlarının keyfini çıkardım.

Güzel sanat yönetimi için geldim, politik yönü için kaldım.

Oyun Steam'da %96 beğeni almış durumda, Türkçe yamasını yapabilirseniz çok sevinirim. Emeklerinize sağlık ve herşey için tekrar teşekkürler.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri