09:05:00

CSI: Fatal Conspiracy Türkçe Yama

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

sametcold

Çevirmen
Çevirmen
CSI-Fatal-Conspiracy.jpg

Proje Yöneticisi

Çeviri

Test

Paketleme

Kurulum

Adsız.jpg

Adsız1.jpg

Adsız2.jpg

Adsız3.jpg

Adsız4.jpg

Adsız5.jpg

Merhaba oyunseverler ve dedektifler,
CSI serisinin heyecan dolu halkalarından biri olan CSI: Fatal Conspiracy için hazırladığım Türkçe yama çalışmasını tamamladım! Las Vegas sokaklarındaki 5 farklı karmaşık cinayet davasını, sorgulamaları, delil analizlerini ve tüm laboratuvar incelemelerini tamamen Türkçe olarak deneyimleyebilirsiniz.

Öncelikle belirtmek isterim ki bu yama, serinin diğer oyunlarına kıyasla çok daha zorlu bir sürecin ardından hazırlandı. Telltale Games'in her yapımda dil dosyası yapısını değiştirmesi beni oldukça zorladı. Diğer dillerde yapılan çalışmaları (örneğin Rusça yamaları) incelediğimde, geliştiricilerin İngilizce karakter limitine takıldığını gördüm. Ben de aynı yöntemi izleyip geçebilirdim; fakat oyunculara daha iyi bir deneyim sunmak adına bunu yapmadım. Karakter limitini aşabilmek için sistem üzerinde pek çok geliştirme yapmam gerekti. Bu süreçte oyun yüzlerce kez çöktü ancak en kararlı çalışma yöntemini bulana kadar yılmadan düzelttim ve sonunda başardım.
Önemli bir notu da baştan paylaşayım: Oyunda bir davayı bitirip diğerine geçerken oyun kapanmaktadır. Bu sorun tamamen oyunun kendi kodlama yapısından kaynaklanmakta olup, hazırladığım yama ile bir ilgisi bulunmamaktadır.

Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için, konuyu sağ alttan beğenmelisiniz.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri