Belli noktalarda yapay zekadan yardım aldım; metinlerde ağır İngilizce ve felsefi anlamlar vardı.Bu oyunu ben de kendi başıma çeviriyordum. Görüyorum ki birileri çoktan yapmışKendiniz elle mi yazdınız yoksa yapay zekadan yardım mı aldınız? Bazı yerlerde aynı kelimeler başka anlamlarda çevrilmiş çünkü (bir sayfada Lantern yazarken bir sayfada Fener yazıyor). Şu anda oyunu bu yamayla test ediyorum.
Hala inceliyorum. Şimdiye kadar berbat bir şeye denk gelmedim. Yazılar çoğunlukla anlaşılır olmuş.Belli noktalarda yapay zekadan yardım aldım; metinlerde ağır İngilizce ve felsefi anlamlar vardı.
Bunun dışında, deneyiminiz sonrası çeviriyi nasıl buldunuz? Tatmin edici miydi?
Teşekkürler! İngilizce olarak kalmış metinlerin ekran görüntüsünü gönderebilir misiniz? Merak ettim.Hala inceliyorum. Şimdiye kadar berbat bir şeye denk gelmedim. Yazılar çoğunlukla anlaşılır olmuş.
Ama dediğim gibi oyundaki bazı kalıp sözcükler (Reason, Lantern vb.) bazı yerlerde çevrilmemiş. Bazı metinler de hala İngilizce. Onun dışında tebrik ederim emeğinize sağlık. Ben çeviriyordum ama benden hızlısı da varmış![]()
Müsait olunca atacağım. Şimdilik bir kere denk geldim zaten. Exotic Cravings kutucuğu.Teşekkürler! İngilizce olarak kalmış metinlerin ekran görüntüsünü gönderebilir misiniz? Merak ettim.![]()
Testleri Steam sürümün de gerçekleştirdim.Hocam yalnızca steamden indirilince mi çalışıyor? Ben epic gamesden be mobilden indirdim, açamadım.