09:05:00

Cultist Simulator Türkçe Yama - KRONBREAK 2025

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Kronbreak

Çevirmen
Çevirmen
cultist-simulator-1mcff.png

Adsız tasarım (5) (1).png

GÖRÜNTÜLER (1).png

20250513233537_1.jpg
20250513233759_1.jpg
20250513233844_1.jpg
20250513233353_1.jpg

glow (3).png

İNDİRME LİNKİ (1).png

Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için, konuyu sağ alttan beğenmelisiniz.

Son düzenleme:

enciroyoer

Çaylak
Bu oyunu ben de kendi başıma çeviriyordum. Görüyorum ki birileri çoktan yapmış :D Kendiniz elle mi yazdınız yoksa yapay zekadan yardım mı aldınız? Bazı yerlerde aynı kelimeler başka anlamlarda çevrilmiş çünkü (bir sayfada Lantern yazarken bir sayfada Fener yazıyor). Şu anda oyunu bu yamayla test ediyorum.

Kronbreak

Çevirmen
Çevirmen
Bu oyunu ben de kendi başıma çeviriyordum. Görüyorum ki birileri çoktan yapmış :D Kendiniz elle mi yazdınız yoksa yapay zekadan yardım mı aldınız? Bazı yerlerde aynı kelimeler başka anlamlarda çevrilmiş çünkü (bir sayfada Lantern yazarken bir sayfada Fener yazıyor). Şu anda oyunu bu yamayla test ediyorum.
Belli noktalarda yapay zekadan yardım aldım; metinlerde ağır İngilizce ve felsefi anlamlar vardı.

Bunun dışında, deneyiminiz sonrası çeviriyi nasıl buldunuz? Tatmin edici miydi?

enciroyoer

Çaylak
Belli noktalarda yapay zekadan yardım aldım; metinlerde ağır İngilizce ve felsefi anlamlar vardı.

Bunun dışında, deneyiminiz sonrası çeviriyi nasıl buldunuz? Tatmin edici miydi?
Hala inceliyorum. Şimdiye kadar berbat bir şeye denk gelmedim. Yazılar çoğunlukla anlaşılır olmuş.

Ama dediğim gibi oyundaki bazı kalıp sözcükler (Reason, Lantern vb.) bazı yerlerde çevrilmemiş. Bazı metinler de hala İngilizce. Onun dışında tebrik ederim emeğinize sağlık. Ben çeviriyordum ama benden hızlısı da varmış :D

Kronbreak

Çevirmen
Çevirmen
Hala inceliyorum. Şimdiye kadar berbat bir şeye denk gelmedim. Yazılar çoğunlukla anlaşılır olmuş.

Ama dediğim gibi oyundaki bazı kalıp sözcükler (Reason, Lantern vb.) bazı yerlerde çevrilmemiş. Bazı metinler de hala İngilizce. Onun dışında tebrik ederim emeğinize sağlık. Ben çeviriyordum ama benden hızlısı da varmış :D
Teşekkürler! İngilizce olarak kalmış metinlerin ekran görüntüsünü gönderebilir misiniz? Merak ettim. :)

Xerois

Çaylak
Bu oyuna Türkçe yama yapılacağına ümidim kalmamıştı. Felsefi anlatımı olsun, Ağır bir İngilizce kullanması olsun. Ben hariç hiç kimsenin bunun için uğraşacağını düşünmüyordum. Bu forum beni çok mutlu etti. Yardım edebileceğim bir yer var ise çekinmeden söyleyin hocam. Umarım devamını getirip yamayı tamamlarsınız. Takipte olacağım :)

arzeder47

Çırak
Bu tür oyunları çevirmek gerçekten zordur çok fazla metin içeriyor emek verip bizlere ulaştırdıkları için sitedeki herkes adına teşekkür edererim iyiki varsınız

Ionantha

Çaylak
teşekkürler uzun zamandır bu çeviriyi arıyordum deneyeceğim elinize sağlık

kara09

Çaylak
Hocam yalnızca steamden indirilince mi çalışıyor? Ben epic gamesden be mobilden indirdim, açamadım.

deafendawn

Çaylak
Yamayı kaliteli buldum kesinlikle bir yapay zeka çeviri değil. Arkadaş güzel emek vermiş ellerine sağlık

Arno

Çırak
Teşekkürler emegineze saglık.
@Kronbreak hocam dc'den size yamayla ilgili geri dönüş yaptım müsait olunca bakarmısınız.

Son düzenleme:

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri