tesekkürler
A ardsa05 Çaylak 10 Nis 2025 #3,564 Bugün(10.04.2025) gelen güncelleme ile çeviri steamde çalışmıyor.Pembe şeye tıklayınca kapanıyor çeviriyi kaldırdım düzeldi Ekli dosyalar WhatsApp Görsel 2025-04-10 saat 18.29.45_c4df04ec dave tghe.jpg 99.4 KB · Görüntüleme: 31
Bugün(10.04.2025) gelen güncelleme ile çeviri steamde çalışmıyor.Pembe şeye tıklayınca kapanıyor çeviriyi kaldırdım düzeldi
E eddydex Çaylak Çarşamba saat 13:04'de #3,575 bugün gene küçük bir update geldi bozuldu çeviri düzeltebilir misiniz.
H Herosiege Çaylak Çarşamba saat 16:06'de #3,576 Merhabalar, Oyun bir güncelleme aldı ve tekrar yama çalışmaz, oyun açılmaz oldu. Rica etsek düzeltir misiniz ?
Merhabalar, Oyun bir güncelleme aldı ve tekrar yama çalışmaz, oyun açılmaz oldu. Rica etsek düzeltir misiniz ?
T Tarhana Çaylak Dün 00:06 da #3,579 Güncelleme gelmiş oyunun tam ortasında kaldım tadı damağımda lütfen yama güncellemesi bekliyorum şimdiden çok teşekkürler
Güncelleme gelmiş oyunun tam ortasında kaldım tadı damağımda lütfen yama güncellemesi bekliyorum şimdiden çok teşekkürler
L LeonZ Çaylak Dün 02:01 da #3,580 Dün türkçe yamayla oyuna başladım ama bugün maalesef tekrar ingilizce olmuş. Biraz önce kısa bir iki bölüm oynamadım ama bu oyunu türkçe oynamak gerçekten gerekli. Zahmet olmazsa günceleme yaparsanız harika olur. Çok teşekkürler.
Dün türkçe yamayla oyuna başladım ama bugün maalesef tekrar ingilizce olmuş. Biraz önce kısa bir iki bölüm oynamadım ama bu oyunu türkçe oynamak gerçekten gerekli. Zahmet olmazsa günceleme yaparsanız harika olur. Çok teşekkürler.