güncelleyeceğim
D DidikeM Destekçi Üye 17 Nis 2025 #3,584 Sabahtan beri uğraşıyorum. Yaptım buraya atayım diye bi girdim güncellenmiş Elinize sağlık
C crcht Çaylak 22 Nis 2025 #3,590 bugün tekrar güncelleme geldi ve yama bozuldu. içerik ekledikleri de yok bitmiş oyuna neden güncelleme getirip duruyorlar anlamıyorum...
bugün tekrar güncelleme geldi ve yama bozuldu. içerik ekledikleri de yok bitmiş oyuna neden güncelleme getirip duruyorlar anlamıyorum...
H Herosiege Çaylak 22 Nis 2025 #3,591 Oyun yine güncelleme attı, yama yeniden bozuldu. Rica etsem günceller misiniz ?
D DidikeM Destekçi Üye 22 Nis 2025 #3,592 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Şu dosyayı (catalog.json) eskisi ile değiştirirseniz çalışacaktır. Geriye kalan dosyalar'ı ilk sayfadan alabilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Şu dosyayı (catalog.json) eskisi ile değiştirirseniz çalışacaktır. Geriye kalan dosyalar'ı ilk sayfadan alabilirsiniz.
D Darkrai Çırak 23 Nis 2025 #3,593 oyun güncellenmiş ancak bende yükleme ekranının ortasında donuyor bilginize çeviri için teşekkürler
C cekirge79 Çaylak 24 Nis 2025 #3,599 çeviri çalışıyor. doğru versiyon u indirdiğinize ve doğru yere yapıştırdığınıza emin olun.
E ejder Çaylak 25 Nis 2025 #3,600 yedek almadan çeviriyi indirdim, yeni güncelleme geldiğinde nasıl düzelitcem?