09:05:00

Digimon Story Time Stranger

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Osmang

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Bu oyunun yama yapımı umarım kolaydır. Yaması çıkabilirse ben de çok mutlu olurum. Zaten bir çok oyuna yama çıkarabilmek için çok uğraştığınızı biliyorum. Hiç bir oyun için çok ısrarcı olmamaya çalışıyorum. Yine de şayet bu oyunun yaması gelebilme ihtimali varsa seve seve beklerim.

ManOfMan66

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Yamanın gelip gelemeyeceği hakkında aslında bilgilendirilsek bende beklemeyi tercih ederim

yastar

Çaylak
Discord da yazdım ama galiba çıkmayacak. Digimon seven çok fazla insan yok.

MalikSah

Çaylak
Oyunun demosunu oynadım gayet güzel. Türkçe yama çıkarsa oyunu satın alacağım. Acaba çevirisi olmuyor mu? Yetkililer cevap verirse ona göre hareket edelim.

hakanfidan

Destekçi Üye
Şu an anlık olarak 60 bin kişi oynuyor abi şu anime oyunlarıyla neden ilgilemiyorsunuz sokayım battlefieldtinize

WEWO1903

Çırak
önceden destekçi üyeydim eger bu oyun gelirse tekrar destekçi üye olacagım

MalikSah

Çaylak
Oyunun çevirisi mümkün mü? Yetkili arkadaşlar konuyu görmüyor mu? Yani mümkün değil ise ona göre artık oyunu satın alıp bir şekilde ingilizce devam edeceğim. Hikayesinide çok övmüşler anlamadan oynamak insanın canının sıkıyor.

hakanfidan

Destekçi Üye
Yok cevap veren yok biraz ilgilenseniz keşke bir çok kişi istekte bulundu en azından ilgimizi çekmiyor veya varsa teknik sorunları yüzünden çeviri yapılmaz deseniz iki cümle

karantina

Çaylak
Ben Mort kullanarak oynamaya devam ediyorum. Şahsen hikayeyi anlamak ve ilerlemek için oldukça yardımcı oldu. Temel düzeyde ingilizce bilginiz olması gerekmekte. Konuyla pek ilgilenileceğini düşünmüyorum o yüzden sizde bu şekilde satın aldıysanız oynayabilirsiniz.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri