09:05:00

Digimon Story Time Stranger

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

xmanyakx

Çaylak
türkçe yama gerçekten gelse çok güzel olur digimon fanı olarak söylüyorum

MalikSah

Çaylak
Ben Mort kullanarak oynamaya devam ediyorum. Şahsen hikayeyi anlamak ve ilerlemek için oldukça yardımcı oldu. Temel düzeyde ingilizce bilginiz olması gerekmekte. Konuyla pek ilgilenileceğini düşünmüyorum o yüzden sizde bu şekilde satın aldıysanız oynayabilirsiniz.
Mort ile çok stabil olmuyor keyif alamadım. Komple ekran çevirisi yapıyorum keyif vermiyor düzgün çevirmiyor. Sadece alt yazıları çevir diyorum çok verimli çevirmiyor.

MalikSah

Çaylak
1000076280.jpg

sinnerclown

Yönetici
Yönetici
Bu oyun çok zor kırılır denuvo var. Kırılsa bile baya uzun bir süre sonra kırılır. Açıkcası satın almak için Türkçe yama bekliyorum. Kırılmadan mümkün değil mi yama yapmak.
Bizde yok oyun o yüzden bakamıyoruz

oyunun fiyatını size iban atayım şu oyunu çözün
Dc den iletişime geçsene çeviri ekibi ile.Ayrıca bu kadar kişi istiyor ve çocuk 2000 tl sen fazla oyunun parasını atayım diyor. @sinnerclown bence bi el atın be bir an önce.Gerçekten hepimizin çocukluğunun oyunu ve inceleme puanları yüksek. @swat

hakanfidan

Destekçi Üye
Anonymous'a söyledim hiç ilgilenmiyorlar kestirip attılar.

"Dünya çapında ilgi olması Türkiye'de aynı ilgiye sahip olduğu anlamına gelmiyor ne yazık ki. Projenin gelen ilginin projenin kelime yükünü karşılaması gerekir ki çark dönebilsin. İnanın biz de çevirmek istiyoruz ama sistemin sürdürülebilir olabilmesi için bu doğrultuda doğru kararlar almamız gerekiyor."

Böyle bir açıklama yaptılar. Bakın ne diyor çark dönebilsin tam anlamıyla Türk oyuncuları düşünmeyen sadece maddiyat için çeviri yapan bir grup olduğunu anladım ve üyeliğimi sonlandırdım yazık!

sinnerclown

Yönetici
Yönetici
Dc den iletişime geçsene çeviri ekibi ile.Ayrıca bu kadar kişi istiyor ve çocuk 2000 tl sen fazla oyunun parasını atayım diyor. @sinnerclown bence bi el atın be bir an önce.Gerçekten hepimizin çocukluğunun oyunu ve inceleme puanları yüksek. @swat
Sanırım dosyaları açamıyorumuşuz o yüzden tool olana kadar bekleyecek.

sinnerclown

Yönetici
Yönetici

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri