Mort ile çok stabil olmuyor keyif alamadım. Komple ekran çevirisi yapıyorum keyif vermiyor düzgün çevirmiyor. Sadece alt yazıları çevir diyorum çok verimli çevirmiyor.Ben Mort kullanarak oynamaya devam ediyorum. Şahsen hikayeyi anlamak ve ilerlemek için oldukça yardımcı oldu. Temel düzeyde ingilizce bilginiz olması gerekmekte. Konuyla pek ilgilenileceğini düşünmüyorum o yüzden sizde bu şekilde satın aldıysanız oynayabilirsiniz.
Bu oyun çok zor kırılır denuvo var. Kırılsa bile baya uzun bir süre sonra kırılır. Açıkcası satın almak için Türkçe yama bekliyorum. Kırılmadan mümkün değil mi yama yapmak.Oyun kırılsın bakarız.
Bizde yok oyun o yüzden bakamıyoruzBu oyun çok zor kırılır denuvo var. Kırılsa bile baya uzun bir süre sonra kırılır. Açıkcası satın almak için Türkçe yama bekliyorum. Kırılmadan mümkün değil mi yama yapmak.
Biz oyunu satınalsak dosyaları size iletebiliyormuyuz bakmanız için hiç bilmediğim bir durum herhalde amaç dil dosyalarına ulaşabilmekBizde yok oyun o yüzden bakamıyoruz
Hocam dil dosyalarını atsam bakabilir misiniz acaba.Bizde yok oyun o yüzden bakamıyoruz
oyunun fiyatını size iban atayım şu oyunu çözünOyun kırılsın bakarız.
Dc den iletişime geçsene çeviri ekibi ile.Ayrıca bu kadar kişi istiyor ve çocuk 2000 tl sen fazla oyunun parasını atayım diyor. @sinnerclown bence bi el atın be bir an önce.Gerçekten hepimizin çocukluğunun oyunu ve inceleme puanları yüksek. @swatoyunun fiyatını size iban atayım şu oyunu çözün
Sanırım dosyaları açamıyorumuşuz o yüzden tool olana kadar bekleyecek.Dc den iletişime geçsene çeviri ekibi ile.Ayrıca bu kadar kişi istiyor ve çocuk 2000 tl sen fazla oyunun parasını atayım diyor. @sinnerclown bence bi el atın be bir an önce.Gerçekten hepimizin çocukluğunun oyunu ve inceleme puanları yüksek. @swat
Anladım. bu işin arkasında durmanı rica ediyoruz.Sanırım dosyaları açamıyorumuşuz o yüzden tool olana kadar bekleyecek.
TabikiAnladım. bu işin arkasında durmanı rica ediyoruz.