Deliverance
Çaylak
-
Öne çıkan konu
2. bölümde yamanın neden olduğu hata kaldırıp oynayıp tekrar kurunca atlanabiliyordu ancak 6. bölümde yama oyunu tamamen bozuyor ve oynanamaz hale getiriyor.
oyun atıyor crash hatası veriyor dosya doğrulayıp yine denedimAtıyor kapsülden uyandıkları sahneyi geçip konuştukları yerde
hocam 2.bölümde oyun donuyorYama güncellenmiştir.
Güncellenmeyecek. Yamada sorun yok 2. bölümü 2 kez bitirdim. Oyun bazı kısımlarda fatal error veriyor. Tekrar açınca sorun olmuyor.Ne zaman güncellenecek
Herkeste sorun var bilmiyorum ben şimdi sildim yine yükledim yine aynı yerde crash verdi kapandıGüncellenmeyecek. Yamada sorun yok 2. bölümü 2 kez bitirdim. Oyun bazı kısımlarda fatal error veriyor. Tekrar açınca sorun olmuyor.
cok teşekkür ederim hemen deniyorum çok sevindim Q yamaYama güncellenmiştir. Oyundan atma hatası düzeltildi. Bu sorun oyuna sonradan gelen güncelleme kaynaklıymış. Hata bildirimi için teşekkürler @go easy @yuzzy41 @Deliverance @Ismayilov2000
Yine aynı hata veriyor atessivasYama güncellenmiştir. Oyundan atma hatası düzeltildi. Bu sorun oyuna sonradan gelen güncelleme kaynaklıymış. Hata bildirimi için teşekkürler @go easy @yuzzy41 @Deliverance @Ismayilov2000 @hkn20
2. bölümde uyandıkları yerden itibaren oynadım. güncellemeden önce hata verdi. Yamayı güncelledikten sonra düzeldi. Tekrar dene istersen. Başka yapabileceğim bir şey kalmadı maalesef.Yine aynı hata veriyor atessivas
evet düzelmiş hata vermedi bu sefer teşekkürler emeğinize sağlık2. bölümde uyandıkları yerden itibaren oynadım. güncellemeden önce hata verdi. Yamayı güncelledikten sonra düzeldi. Tekrar dene istersen. Başka yapabileceğim bir şey kalmadı maalesef.