Son zamanlarda Facebook topluluklarında sürekli DLSS 5 paylaşımları yapılıyor. Birçok gönderide paylaşılan görüntüler gerçekten çok güzel. Ama nasıl kullanılır, nasıl kurulur muhtemelen birçok kişi bilmiyor.
Daha fazla kişiye ulaştırmak için boş vaktimde oyunlarda DLSS 5 kullanabileceğiniz bir tool (araç) geliştirdim. Tool RTX kartları destekliyor, AMD'de çalışır mı bilmiyorum, garanti veremem. Bu teknoloji NVIDIA'ya ait olduğu için bilinemez.
Not: DirectX 12 destekler, DirectX 11 desteklemez.
Önümüzdeki süreçte, bu DLSS 5 modunun yapımcısını takip ederek RTX 20, 30 ve 40 serisi için desteği daha da iyileştirecek güncellemeleri eklemeye devam edeceğim.
Sorularınız olursa çekinmeden sorabilirsiniz, Türkçe olarak yanıtlayacağım.
Soul:
Video DLSS 5 Dragon Sword
Daha fazla kişiye ulaştırmak için boş vaktimde oyunlarda DLSS 5 kullanabileceğiniz bir tool (araç) geliştirdim. Tool RTX kartları destekliyor, AMD'de çalışır mı bilmiyorum, garanti veremem. Bu teknoloji NVIDIA'ya ait olduğu için bilinemez.
Not: DirectX 12 destekler, DirectX 11 desteklemez.
- Bu tool'un işlevi nedir: Bilgisayarınızı otomatik olarak tarayıp hangi ekran kartını kullandığınıza bakar, kartınız için uygun eklentiyi (plugin) otomatik olarak seçer.
- Hiçbir şey bilmeyenlerin bile rahatça kullanabilmesi içindir.
Önümüzdeki süreçte, bu DLSS 5 modunun yapımcısını takip ederek RTX 20, 30 ve 40 serisi için desteği daha da iyileştirecek güncellemeleri eklemeye devam edeceğim.
Sorularınız olursa çekinmeden sorabilirsiniz, Türkçe olarak yanıtlayacağım.
Soul:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Video DLSS 5 Dragon Sword
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: