inş çalışıyordur
G gool Çırak 4 Mar 2024 #362 yama çalışmıyor dll hatası veriyor rune sürümünü kullanıyorum not kimse bakmayacak bu yazdığım yazıya ya neyse bir umut dünyasında yaşıyoruz ben yine de bilgilen dirim dedim yama çalışmıyor
yama çalışmıyor dll hatası veriyor rune sürümünü kullanıyorum not kimse bakmayacak bu yazdığım yazıya ya neyse bir umut dünyasında yaşıyoruz ben yine de bilgilen dirim dedim yama çalışmıyor
M mahomenn Çırak 25 Mar 2024 #372 tr yama için teşekkürler DOOM Eternal: The Ancient Gods birinci ve ikinci bölümü içeren bir tr yama güncelleme yapmayı düşünürmüydünüz
tr yama için teşekkürler DOOM Eternal: The Ancient Gods birinci ve ikinci bölümü içeren bir tr yama güncelleme yapmayı düşünürmüydünüz
Dckwentra Yasaklı Üye Yasaklı Üye 28 Mar 2024 #374 @sinnerclown dlcler dahil değil xbox game passte çalışmıyor eski sürüm yama not. açıklamayı geç okudum peki güncelleme gelicekmi yamaya ? Son düzenleme: 28 Mar 2024
@sinnerclown dlcler dahil değil xbox game passte çalışmıyor eski sürüm yama not. açıklamayı geç okudum peki güncelleme gelicekmi yamaya ?
F frk53 Çırak 3 Nis 2024 #380 Yamaya güncelleme gelicekmi dostlar dodi repack ile yama uyumlu değil ona göre oyunu bitiricem