DOOM ETERNAL - TÜRKÇE YAMA [☆Emre]

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Muhammet31

Çırak
-

EternalModInjector (2024-08-28) -

Zwip-Zwap Zapony ve arkadaşları tarafından -

-

Gerekli dosyalar kontrol ediliyor, lütfen sabırlı olun...

.\DOOMEternalx64vk.exe dosyasının MD5 hash'i: d393f99a3bddce792234db163dfe6035 CertUtil: -hashfile komutu başarıyla tamamlandı.

HATA: "DOOMEternalx64vk.exe" yanlış bir MD5 hash'ine sahip!

Bu, "DOOMEternalx64vk.exe" kopyanızın bu toplu iş dosyasının yapıldığı sürümle eşleşmediği anlamına gelir.

Lütfen EternalModInjector'ı güncelleyin ve DOOM Eternal'ın Steam üzerinden kurulumunu doğrulayın.

Bu toplu iş dosyasının bu sürümü DOOM Eternal'ın 6.66 Rev 3 Güncellemesi için tasarlanmıştır.

DOOM Eternal'ın Steam üzerinden kurulumunu doğrulamak için Steam kütüphanenizde DOOM Eternal'a sağ tıklayın, "Özellikler..." > "Yüklü Dosyalar" > "Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula "yı seçin ve Steam'in varsayılan dosyaları yeniden indirmesini bekleyin.

Çıkmak için herhangi bir tuşa basın . . .

böyle bir hata alıyorum benim oyun sürümü DOOM Eternal The Ancient Gods 6.66 rev2.2 sürümü nette rev 3 olanı yok korsana göre tr yama hazırlayıp nası en güncel olan oyuna tr yama yapmamızı bekliyorsunuz anlamış değilim.

BabaVoss99

Çaylak
Arkadaşlar selam uzun uğraşlar sonucu ben yamayı kurmayı başardım. Yamanın kendisi aslen bir mod olduğu için yamada sıkıntı yok sorun mod progamında.
yamayı nasıl kurulacağına gelirsek ilk önce yamayı indirin sonra rarın içindeki "mods" klasörüne girin ve içinde DOOM Eternal SinnerClown - Emre.zip rarını masa üstüne atın rarı çıkarmayın olduğu gibi masaüstünüze atın. Daha sonra gamebanana sitesinden EternalModInjector ü indirin google yazınca zaten ilk aramada çıkıyor. Kurulumunu nasıl yapacağız derseniz
bu adresteki linkten hepsini abimiz anlatmış. Bu videoda ekstradan xınput1_3.dll dosyasını indiriyor onuda videonun açıklamasında bulunan linkten inidirin ve gerekli kurulumları yapın. Gelelim bizim yamaya, mod programının kurulumunu yaptıktan sonra bizim masa üstüne attığımız DOOM Eternal SinnerClown - Emre.zip rarını oyunun ana dizisine kurduğumuz mod programının mods klasörüne atın. Daha sonra mod programını başlatın gelen
uyarılara evet diyin ve açılan pencerede sol altta bulunan "Run mod injector" tıklayın mod kurulum aşamasına geçecektir, açılan komut sisteminde enter e basarak ilerleyin daha sonrasında xınput1_3.dll için uyarı dosyası gelecek onada enter basın oyun direk açılacaktır ve yamanız artık harız.

He bu arada yama hem korsan da hem de stemda denendi uyguladığım taktikte her ikisinde de oluyor.

Yardım sağlayabildiysem ne mutlu bana :)

Son düzenleme:

Muhammet31

Çırak
Arkadaşlar selam uzun uğraşlar sonucu ben yamayı kurmayı başardım. Yamanın kendisi aslen bir mod olduğu için yamada sıkıntı yok sorun mod progamında.
yamayı nasıl kurulacağına gelirsek ilk önce yamayı indirin sonra rarın içindeki "mods" klasörüne girin ve içinde DOOM Eternal SinnerClown - Emre.zip rarını masa üstüne atın rarı çıkarmayın olduğu gibi masaüstünüze atın. Daha sonra gamebanana sitesinden EternalModInjector ü indirin google yazınca zaten ilk aramada çıkıyor. Kurulumunu nasıl yapacağız derseniz
bu adresteki linkten hepsini abimiz anlatmış. Bu videoda ekstradan xınput1_3.dll dosyasını indiriyor onuda videonun açıklamasında bulunan linkten inidirin ve gerekli kurulumları yapın. Gelelim bizim yamaya, mod programının kurulumunu yaptıktan sonra bizim masa üstüne attığımız DOOM Eternal SinnerClown - Emre.zip rarını oyunun ana dizisine kurduğumuz mod programının mods klasörüne atın. Daha sonra mod programını başlatın gelen
uyarılara evet diyin ve açılan pencerede sol altta bulunan "Run mod injector" tıklayın mod kurulum aşamasına geçecektir, açılan komut sisteminde enter e basarak ilerleyin daha sonrasında xınput1_3.dll için uyarı dosyası gelecek onada enter basın oyun direk açılacaktır ve yamanız artık harız.

He bu arada yama hem korsan da hem de stemda denendi uyguladığım taktikte her ikisinde de oluyor.

Yardım sağlayabildiysem ne mutlu bana :)
Aga hangi korsan versiyonu denedin benimki sürüm 6.66 rev 2.2 exe de rev 3.0 olan olması lazım diyor ama nette baktım 3.0 olanı yok senin korsan sürüm hangisi ya. dediklerini yapmama ramen bende yine md5 hatası veriyor xinput uyarısı da yok dlcli olan korsan sürüm benim ondan mı calısmıyor acaba rutrocker den indirmiştim ben güncel diye ondan mı acaba calısan sürümü link atarsan sevinirim.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-07-04 232839.png
    Ekran görüntüsü 2025-07-04 232839.png
    393.6 KB · Görüntüleme: 15

BabaVoss99

Çaylak
Aga hangi korsan versiyonu denedin benimki sürüm 6.66 rev 2.2 exe de rev 3.0 olan olması lazım diyor ama nette baktım 3.0 olanı yok senin korsan sürüm hangisi ya. dediklerini yapmama ramen bende yine md5 hatası veriyor xinput uyarısı da yok dlcli olan korsan sürüm benim ondan mı calısmıyor acaba rutrocker den indirmiştim ben güncel diye ondan mı acaba calısan sürümü link atarsan sevinirim.
Kanka burdan indirmiştim ben orda download butonun a bastım direk indirdim. bide yamadaki eternal mod menegeri kurup sonra benim verdiğim steden indirip kurarsan güncellemek için o zaman bende de çalışmamıştı oyunu silip tekrardan ilk benim verdiğin siteden kurman lazım.bide ben oyunu korsan indirdiğimde fitgirlden indirmiştim onda olmuştu.

Muhammet31

Çırak
Kanka burdan indirmiştim ben orda download butonun a bastım direk indirdim. bide yamadaki eternal mod menegeri kurup sonra benim verdiğim steden indirip kurarsan güncellemek için o zaman bende de çalışmamıştı oyunu silip tekrardan ilk benim verdiğin siteden kurman lazım.bide ben oyunu korsan indirdiğimde fitgirlden indirmiştim onda olmuştu.
Aga doğru siteden indirdim ztn mod programını fitgirldeki de bendekiyle aynı sürüm neden olmuyor anlamıyorum acaba crack farklı ondan olabilir benimki setupsuz direct play belki ondan calısmıyor olabilir sistem eski olduğundan setup kurulunca 3 4 saat sürüyor bi deniyim ama fitgirl i sağol yine de bakayım

Muhammet31

Çırak
kral fitgirl sitesinden indirdim oyunu yine aynı hatayı verdi belki eski sürümdür diye aynı site icin de update vardı onu kurdum yine aynısı galiba korsan versiyon da calısmıyor mod programı hep güncel exe istiyor boşa uğraşmış olduk neyse sağlık olsun

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri