Elinize sağlık
DeSeRT_015 Çaylak Dün 00:01 da #370 Emre oyunum orjinal steamden almıştım, yama çalışıyor fakat mod kurulumu yaptı ya, steamden ban yedirtmez dimi bu durum ?
Emre oyunum orjinal steamden almıştım, yama çalışıyor fakat mod kurulumu yaptı ya, steamden ban yedirtmez dimi bu durum ?
M mahomenn Çırak Bugün 00:27 #372 oyunu fitgirlden indirdim md5 crash hatası veriyor çözümü bilen varmı
M mahomenn Çırak Bugün 00:55 #373 ☆Emre' Alıntı: Oyun sürümün nedir? Genişletmek için tıkla ... fitgirld Oyun sürümü: v6.66 Rev 2.2 yükledim update Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. yaptım md5 crash hatası aldım yüklenmedi bundan önceki tr yamada oyunu bozuyor sürüm farkı sanırım fitgirlde çalışıyormu kardeşim
☆Emre' Alıntı: Oyun sürümün nedir? Genişletmek için tıkla ... fitgirld Oyun sürümü: v6.66 Rev 2.2 yükledim update Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. yaptım md5 crash hatası aldım yüklenmedi bundan önceki tr yamada oyunu bozuyor sürüm farkı sanırım fitgirlde çalışıyormu kardeşim
M mahomenn Çırak Bugün 00:58 #374 jnklgdsjklgjhdlghds' Alıntı: admin böyle oluyo yama olmadı napmam lazım Genişletmek için tıkla ... bu hatanın çözümü varmı bilen
jnklgdsjklgjhdlghds' Alıntı: admin böyle oluyo yama olmadı napmam lazım Genişletmek için tıkla ... bu hatanın çözümü varmı bilen