• Arkadaşlar Discord erişim yasağı nedeniyle şu anda discord sunucumuza erişim sağlayamazsınız.

Dragon's Dogma 2 - Türkçe Yama [☆Emre]

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 2, Üyeler: 0, Misafirler: 2)

lostideas75

Moderatör
İnternette yeni yayınlanan crack'li versiyon, oyunun güncellemelerini, yamalarını içermeyen ilk haliymiş. Başka yamalar bu nedenle çalışmıyor olabilir. Sinnerclown'un crackli versiyon yaması çalışıyor.

Tarzım değil ama merak ettiğim için biraz bakmak istedim. 2024'ün en iyisi mi olacak diye video çekilirken, hayal kırıklığı olması. Evet hiç de öyle yüksek fiyatlı, AAA kalite hissettirmiyor ilk girişte. Hantal ve basit duruyor. Ağır kayaları size taşıttırırken zıplayabiliyorsunuz! Ne gerçekçi! Oynanış animasyonları düşük bütçeli bir bağımsız yapım gibi görünüyor resmen. Mesela karakter koşarken. İlk çatışmadan sonra yanımdaki kişi "nereye gidiyorsun, seni zorlamak istemiyorum ama tedavi olmanı isterim" cümlesini söyledi ve işin garip tarafı bu cümleleri ikinci çatışma esnasında da tekrarlamaya devam etti. Acemi işi bir oyun hatası. Gerçi güncellenmiş birkaç kez ama yine de bu halde oyunu sürmeleri de ayrı bir garabet, insanları resmen keriz yerine koymak bu. Büyük yılan medusa'ya karşı ilk büyü vuruşlarımı yapmak için düğmeye ilk bastığımda çok şaşırdım, hiçbir geri bildirim olmadı çünkü, yani en ufak bir vuruş hissiyatı ve titreşimli geri bildirim yoktu demek istiyorum. Yahu bunu en basit oyunlarda bile zor görüyoruz şimdilerde. Yani eleştiriler fazlasıyla haklıymış anlaşılan. Tabi ki ara sahneler daha kaliteli ve fena değil ama yine de en üst ayarlar ve donanıma göre, ortanın azıcık iyisi yani eh işte, fena değil tarzında görünüyor. Hantal bulduğum bir nokta da, parça parça cümleler çıkıyor ekranda ve her bir cümlenin sonunda, bir sonraki cümleye geçiş yapabilmek için A butonuna basmak zorundasınız. Boşa hammalık. Bir de yanımdaki karakter birlikte konuşurken normal şekilde altyazı çıkmak yerine sabit durmayan ve başının üstünde boloncuk formatında yazı beliriyor, bu da ayrı bir garabet. Capcom da böyle ilkel, basit işler yapar ve karşılığında 70 dolar istemeye cüret ederse bu piyasanın hali facia demektir....

İşin traji-komik tarafı bizde 50 ve Amerika'da 70 dolara satılması. Bu işin iyice suyu çıktı. Ciddi bir nitelikli dolandırıcılık bu ve işin garip ve vahim tarafı bundan şikayetçi olmayan ciddi bir kitle olması.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri