DREDGE Türkçe Yama [swat]

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 0, Üyeler: 0, Misafirler: 0)

furkkartal

Çaylak
nasıl kuracağım onu anlamadım. oyunun dosyalarının olduğunu klasöre indirdiğim şeyi koyuyorum oyunda bir değişiklik olmuyor. oyunu epicden indirdim ondan dolayı epic isimli yamaları indirdim

asabininja

Çaylak
Swat sayende pek çok oyunu Türkçe oynayabiliyoruz. sana gönülden teşekkür ediyorum dostum. iyi ki varsın.

kyrkrtsh

Çaylak
Oyun açılmıyor, siyah ekranda kalıyor. (v1.5.3 prod | build 2879) Korsan olarak oynayacağım ancak yamanızda da aynı build yazmasına rağmen çalışmıyor kontrol etme şansınız var mı?

firat124

Çaylak
baştan söylim emeğe saygım falan yok kaçıncı yüzyılda yaşıyorsunuz bir link için üye olmamız gerekiyor ayrıca yama oyunu bozuyor yapacağınız işi sikeyim bilmiyorsanız yapmayın

x1Salih1x

Çaylak
Çeviri için teşekkürler. Keşke steam için indirilecek dosyanın başlığı sınıflandırılsaymış.

niko7

Çaylak
HAngisi steam için neden belirtmiyorsun çalışmıyor gog ne? adam akıllı şurdan oynayan şunu indirsin, steamden oynayan şunu indirsin yazmak cok zor değil

kenanbal

Destekçi Üye
@Swat

Selamlar, yama için teşekkürler. Epic ücretsiz versiyonu sanırım güncelleme almış. Oyun siyah ekranda kalıyor. Bir el atabilir misin?

SeyhmusT

Çaylak
Yama için teşekkür ederim. Oyun ilgimi çekti gireyim dedim. Türkçeleştirdiğiniz için tekrardan teşekkürler

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri