Dustborn Türkçe Yama İstek (Yayıncı Quantic Dream)

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

lostideas75

Moderatör
header.jpg


Dustborn Türkçe Yama İstek (Yayıncı Quantic Dream)



Yayıncısı Quantic Dream olan bu enteresan hikaye odaklı oyunun Türkçe yaması olsa ne iyi olur....

Serserilerden oluşan bir ekip? Tamam. Turne otobüsü ve robot şoför? Tamam. Çalınmış bir paket? Tamam! Amerika Bölünmüş Devletleri'nde tehlikeli bir yolculuğa çık. Ekibinle ilişkilerini şekillendirmek, beladan kurtulmak ve son varış noktana ulaşmak için sözcüklerin gücünü kullan.

Bu Oyun Hakkında​

DUSTBORN_STEAM_KEYART_HEADER_TRANSPARENT.png


Dustborn, konusu umut, aşk, arkadaşlıklar, robotlar ve sözcüklerin gücü olan ve bir hikâye şeklinde gelişen, tek oyunculu bir aksiyon-macera oyunudur.

Oyunda, sürgün edilmiş bir üçkâğıtçı ve dili bir silaha dönüştürme yeteneğine sahip bir Anomali olan Pax rolünü üstleneceksin. Yeni bir yaşam ve bir çıkış arayışında olan Pax, Yargıç'in kontrolündeki Amerika Cumhuriyeti'nde önemli bir paketi Pasifica'dan Nova Scotia'ya ulaştırmak için tutulmuş bulunuyor. Yola çıkmak için geçerli bir neden gibi görünüyor, değil mi?

O hâlde bavulunu hazırla, kendine has güçleri olan bir ekip topla ve tüm ülkeyi dolaşacağın bir seyahate çıkmaya hazırlan!

Bir robot tarafından sürülen bir turne otobüsü ile alternatif bir geçmişteki Amerika'da yer alan büyüleyici Neo Batı manzaralarını keşfet ve yol üstünde bir düzine yerde durup ekibini topla, ilişkileri yönet ve gittikçe zorlaşan engelleri aş. Ama paketi çaldığın kişiler onu geri istiyor ve otoriter Yargıç senin peşine düşmüş durumda, bu nedenle beyzbol sopanı yanına almayı unutma!

(Ha, bu arada; kimliğinizi gizlemek için bir punk-rock grubu olarak seyahat ediyorsunuz, bu yüzden bir sonraki konserden önce müzik becerilerini mutlaka tazelemen gerekiyor.)

Yolun sonunda kurtuluş var... Ama oraya ulaşmak için tüm kıtayı aşman gerekecek.

SÖZCÜKLERİN GÜCÜ​

DUSTBORN_POWER_OF_WORDS_GIF.gif

Sözcükler güçlüdür. Yani gerçek bir güce sahiptir. Bağırışlar kullanarak savaş ve insanları manipüle edip sıkıntılı durumlardan konuşarak paçayı sıyırmak için konuşmalarında Ses kullan. Yeni sözcükler üret ve dilsel donanımını hem düşmanlara hem dostlara karşı kullanmayı öğren.

BÖLÜNMÜŞ BİR KITADA ÇIKILAN BİR YOLCULUK​

DUSTBORN_STEAM_MAP.png

Amerika'nın alternatif bir geçmişinde çıktığın ve tüm kıtayı aşacağın bu yolculukta ünlü yerlerde duracak, beklenmedik görevleri üstlenecek, birçok renkli karakterle tanışacak, ekibine yeni üyeler katacak ve seni takip edenleri atlatacaksın (veya onlarla savaşacaksın). Otoyol boyunca büyüleyici 2B çizimlere 3B bir dünyaya hayat veren ve renkli bir çizgi roman tarzında işlenmiş güzel manzaraların tadını çıkar.

ÇEŞİTLİLİK ARZ EDEN KARAKTERLER​

DUSTBORN_CREW.png

Ekibin senin ailendir. Özgün güçlere, ilgi çekici hikâyelere ve çatışan kişiliklere sahip serserilerden oluşan ekibini topla, onları yönet ve sırtını onlara daya. Dallanan diyaloglarda yapılacak seçimler ilişkileri şekillendirecek ve ekibindeki kişilerin kendilerine ve diğer elemanlara yönelik hislerini belirleyecektir.

MANZARALARI GİBİ ÇEŞİTLİLİK ARZ EDEN BİR OYUN​

DUSTBORN_BASEBALL_GIF.gif

Gittiğin her yerde keşfedecek, araştırma yapacak, tanıştığın insanlarla sohbet edecek, zorlukların üstesinden gelmek için ekibi kullanacak, yeni Bağırışlar ve Sesler üretecek ve grubunla konser provası yapacaksın. Ayrıca motosikletten molotofkokteyli fırlattığın ve helikopterleri indirmek için beyzbol sopanı savurduğun anlar da olacak. İnsanın her gün yaptığı normal şeyler yani.
 

lewaq

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Oyunu dün epic games üzerinden satın aldım 229 lira. Çok uygun bir fiyat. Büyük ihtimalle epic games üzerinden kontrol etmeyi unuttular çünkü Steamde 24 dolar. indie yapımların artık 300-400 liralara ulaştığı bu dönemde 230 lira bence çok ucuz. İsteyen fiyatlandırma değişmeden bir göz atmalı.
 

sinnerclown

Yönetici
Yönetici
Yapılabilir ama çok text var.Gelen isteğe göre degerlendirebiliriz.
 

lostideas75

Moderatör
Arkadaşlar, ben yine bir önceki su altı oyununda (Under The Waves) olduğu gibi yanılmışım ya da aklımdan çıkmış oyunu Quantic Dreams'in geliştirmediği/yapmadığı. Aslında yayıncı diye de yazmama rağmen zihnim öyle algılamamış, sanki Quantic Dreams'in yaptığı bir oyunmuş gibi yüksek beklentiyle otomatik çeviri programı kullanarak bir parça baktım ve steam yorumlarında da ifade edildiği gibi çok durgun ve görsel roman gibi bir şey olduğunu görünce isteğim kaçtı. (Yani bu çoklukla resim ve diyalog seyrettirmek temelli) Dikkat ettim de geliştiricisi başkaymış: Red Thread Games (Dreamfall Chapters ve Draugen yapımcısı) Yani hikayede, anlatılanlarda da pek kayda değer bir şey yok gibi geldi. İlerleyen sahnelerde nasıl olur bilemiyorum ama aynı minvalde gidecek gibi görünüyor. Niye böyle bir şey yapmışlar, bu resmen geriye gitmek diye soru işaretleri olmuştu meğer Quantic Dreams yapmamış. Sayfalarında da çok renkli bir yapım ve tek oyunculu bir aksiyon-macera oyunu olarak takdim ediyorlar ama hiç öyle değil. Bir yorumda haklı olarak denildiği gibi bir şey bu: "ilgi çekici veya ilginç olmayan çok sıkıcı ve yavaş bir görsel roman." Yama çıkarsa belki bakılabilir tabi.
 

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri
Üst