09:05:00

Escape Dead Island Türkçe Yama

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 2, Üyeler: 0, Misafirler: 2)

sametcold

Çevirmen
Çevirmen
Gemini_Generated_Image_asqvahasqvahasqv.jpg

Proje Yöneticisi

Çeviri

Test

Paketleme

Kurulum

20260801171037_1.jpg
20260801171813_1.jpg
20260801171523_1.jpg
20260801171551_1.jpg
20260801171638_1.jpg
20260801171706_1.jpg
20260801171240_1.jpg
Adsız.jpg

Merhaba oyun severler ve hayatta kalanlar,
Banoi adasındaki zombi salgınının arkasındaki karanlık sırları ortaya çıkarmaya çalışan bir gazeteciyi canlandırdığımız, çizgi roman tarzı görselliğiyle öne çıkan gizem ve psikolojik gerilim oyunu Escape Dead Island için hazırladığım Türkçe yama çalışmasını tamamladım! Cliff Calo karakteriyle gerçeğin ve halüsinasyonların birbirine karıştığı gizemli Narapela adasında hayatta kalma mücadelesi vereceğiniz bu yapımda; tüm ana hikayeyi, karakter diyaloglarını, adanın dört bir yanına gizlenmiş araştırma belgelerini, ses kayıtlarını ve fotoğraf çekme görevlerinin detaylarını hiçbir detayı kaçırmadan tamamen Türkçe olarak deneyimleyebilirsiniz.
Kurulum yerini (resimle) gösterdim

Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için, konuyu sağ alttan beğenmelisiniz.

lostideas75

Moderatör
Teşekkür ederiz fakat yama dosyalarını kopyalayınca oyun açılmıyor, giriş ekranında devam etmek için bir tuşa basın kısmında kalıyor hatta arka planda "application must exit immediately" şeklinde hata veriyor ve çöküyor. 3-4 ayrı yerden indirip denedim ve hep aynı sorun. Orijinal dosyaları yükleyince sorunsuz açılıyor. İşte bu yüzden mutlaka uyumlu sürüm (yamayı çalıştırdığınız sürüm) belirtilmesini rica ediyoruz. Hatta mümkünse indirdiğiniz linki belirtmeniz. (arkadaşlarımız muhtelif şekillerde yapıyorlar, açık link vermeniz de şart değil.) Bir saatten fazla uğraştım ve sonuç sıfır, yazık yani zamana da zahmete de.

sametcold

Çevirmen
Çevirmen
Teşekkür ederiz fakat yama dosyalarını kopyalayınca oyun açılmıyor, giriş ekranında devam etmek için bir tuşa basın kısmında kalıyor hatta arka planda "application must exit immediately" şeklinde hata veriyor ve çöküyor. 3-4 ayrı yerden indirip denedim ve hep aynı sorun. Orijinal dosyaları yükleyince sorunsuz açılıyor. İşte bu yüzden mutlaka uyumlu sürüm (yamayı çalıştırdığınız sürüm) belirtilmesini rica ediyoruz. Hatta mümkünse indirdiğiniz linki belirtmeniz. (arkadaşlarımız muhtelif şekillerde yapıyorlar, açık link vermeniz de şart değil.) Bir saatten fazla uğraştım ve sonuç sıfır, yazık yani zamana da zahmete de.
ben güncel oyunları steam üzerinden yaparım rica etsem steam de dener misin varsa bir sorun hemen düzeltirim

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri