Eternal Strands - Türkçe Yama [☆Emre]

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

☆Emre

Moderatör
Yönetici
Çevirmen

capsule_616x353-min.jpg

Eternal Strands, sektörde tecrübeli kişiler tarafından kurulmuş bağımsız bir stüdyo olan Yellow Brick Games 'in ilk fantastik aksiyon macera oyunudur.

Kendi halkının evini eski hâline getirmeye kararlı, genç ama korkusuz bir Weaver olan Brynn olarak oyna. Güçlü büyülü yetenekler ve çeşitli büyülü silahlar kullanarak insana benzeyen varlıklardan devasa yaratıklara kadar pek çok düşmanla yüzleş. Çeşitli fantastik yaratıkla savaşırken çevrendekileri ve sıcaklığı kendi lehine kullan. Örneğin bir ejderhanın ateşli nefesini buzla kaplı minyonlara yönlendir. Her türlü yüzeye tırman ve gizemli yeteneklerini kullanarak yeni yollar oluştur. Enclave'in kaybolmuş gizemlerini kovalarken dünyayı keşfet ve yoluna çıkan devasa titanlarla mücadele et.

Eternal Strands_2025.02.01-15.05.jpg

Eternal Strands_2025.02.01-15.05_1.jpg

Eternal Strands_2025.02.01-15.05_2.jpg

Eternal Strands_2025.02.01-15.05_3.jpg

Eternal Strands_2025.02.01-15.05_4.jpg

Proje Yöneticisi
☆Emre

Çeviri
☆Emre

Test
☆Emre

Paketleme
☆Emre

Kurulum
İndirdiğiniz Rar dosyasının içindeki dosyaları oyunun yüklü olduğu klasöre atın.
"EternalStrands\EternalStrands\Content\Paks"

UYUMLU SÜRÜM
Hepsi

NOT
OYUNDA GÖRDÜĞÜNÜZ HATALI\EKSİK YERLERİ DİSCORD VEYA TELEGRAM KANALIMIZDAN İLETİRSENİZ GEREKLİ DÜZENLEMELERİ YAPARIZ.

ÇEVİRİ DEEPL İLE YAPILMIŞTIR.

Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için, konuyu sağ alttan beğenmelisiniz.

canmeco

Çaylak
yamayı indridim RAR IN içinden sadece metin belgesi gibi bişey çıktı, onuda oyunun kurulu oldugu dosyaya attım ama yama işe yaramadı , yardımcı olurmusunuz

sinnerclown

Yönetici
Yönetici
yamayı indridim RAR IN içinden sadece metin belgesi gibi bişey çıktı, onuda oyunun kurulu oldugu dosyaya attım ama yama işe yaramadı , yardımcı olurmusunuz
Paks klasörüne aticaksiniz

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri