09:05:00

Eternal Threads Türkçe Yama [swat]

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 2, Üyeler: 0, Misafirler: 2)

BLUEMOONJM

Çaylak
çalışmadı keşke epic games için de yapmış olsanız

Son düzenleme:

go easy

Kalfa
Hemen deniyorum dönüş yapacağım (calısmadı bende epic games.)

Son düzenleme:

DEMADEM

Çaylak
ethernal threads türkçe yama için bu siteye üye oldum daha önce bu siteden bir yama indirmedim indirmem için cevap yazmam cevap yazmam içinde üye olmam gerekiyordu o yüzden bende buraya bu cevabı ve yamayı yükledikten sonra doğabilecek tüm sorunlardan çeviri sorumlu olduğunu eğer virüs çıkarsa tüm yasal işlem haklarımı kullanağımı bildiririm yamayı indirdikten sonra tekrar olumlu veya olumsuz yorumumu yapacağım

Düzenleme: dosyayı indirdim ve 8 ayrı güvenlik aşamasından geçirdim dosya sağlam virüs veya benzeri bir saldırı aracı yok yama çalıştı teşekkür ederim
ben açamadım

ocean

Destekçi Üye
ethernal threads türkçe yama için bu siteye üye oldum daha önce bu siteden bir yama indirmedim indirmem için cevap yazmam cevap yazmam içinde üye olmam gerekiyordu o yüzden bende buraya bu cevabı ve yamayı yükledikten sonra doğabilecek tüm sorunlardan çeviri sorumlu olduğunu eğer virüs çıkarsa tüm yasal işlem haklarımı kullanağımı bildiririm yamayı indirdikten sonra tekrar olumlu veya olumsuz yorumumu yapacağım

Düzenleme: dosyayı indirdim ve 8 ayrı güvenlik aşamasından geçirdim dosya sağlam virüs veya benzeri bir saldırı aracı yok yama çalıştı teşekkür ederim
Usta beyaz saraya girişte daha az güvenlik önlemi vardır ne yaptın sen ilk defa işini böyle ciddiye alan birini gördüm öyle bir yazmışsınızki hayatınızın dönüm noktası sanki bu olay. 😄

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri