bedava oluncası doluşmuş herkes anında :D bekliyoruz :D:D
the_TG Çaylak Dün 14:08 da #308 ARKADAŞLAR İLNK NERDE DİYE ARAMAYIN ŞU ANLIK YAMA KULANIM DIŞI LÜTFEN YAMANIN GÜNCELENMESİNİ BEKLEYİN ADMİN SAĞ OL
ARKADAŞLAR İLNK NERDE DİYE ARAMAYIN ŞU ANLIK YAMA KULANIM DIŞI LÜTFEN YAMANIN GÜNCELENMESİNİ BEKLEYİN ADMİN SAĞ OL
S Saitamaxx Çaylak Dün 14:38 da #309 the_TG' Alıntı: ARKADAŞLAR İLNK NERDE DİYE ARAMAYIN ŞU ANLIK YAMA KULANIM DIŞI LÜTFEN YAMANIN GÜNCELENMESİNİ BEKLEYİN ADMİN SAĞ OL Genişletmek için tıkla ... hay ağzını yiyim ben diyecektim
the_TG' Alıntı: ARKADAŞLAR İLNK NERDE DİYE ARAMAYIN ŞU ANLIK YAMA KULANIM DIŞI LÜTFEN YAMANIN GÜNCELENMESİNİ BEKLEYİN ADMİN SAĞ OL Genişletmek için tıkla ... hay ağzını yiyim ben diyecektim
☆Emre #AliKoçİstifa Moderatör Yönetici Çevirmen Dün 16:47 da #314 sovietman19221991' Alıntı: kardeş link yok aq Genişletmek için tıkla ... İkinci küfürün de kalıcı olarak ban yiyeceksin.
sovietman19221991' Alıntı: kardeş link yok aq Genişletmek için tıkla ... İkinci küfürün de kalıcı olarak ban yiyeceksin.
L LGHEWPLDGLPERLPĞGPLĞFEWDG Çaylak Dün 19:03 da #317 Bu içeriği görüntülemek için, konuyu sağ alttan beğenmelisiniz. diyor nasıl beğenicem bulamadım
E Experie Çaylak Dün 19:47 da #318 1 günde güncellemenize şapka çıkardım elinize sağlık çeviri için teşekkürler
E ersansa Çaylak Dün 22:13 da #319 Yama Epic games ile uyumlu olmuş güzel ama bazı yerlerde karakterlerin sesi olmuyo ama onun dışında bir sıkıntı görmedim
Yama Epic games ile uyumlu olmuş güzel ama bazı yerlerde karakterlerin sesi olmuyo ama onun dışında bir sıkıntı görmedim