09:05:00

Evil Dead Regeneration

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Evil dead regeneration evil dead filmlerini çok seviyorum oyunlarını da çok seviyorum küçükken evil dead vhs kasete izlemiştim sonrası küçükken gece apartmandan merdivene girerken ışıklar bi anda sönüyordu bende bir anda aniden bir şey çıkacak da beni alacak diye korkuyordum küçüklük ve evil dead filmin etkisi işte ilk bölüm evil dead ın filmindeki gibi cabinde geçiyor evil dead ın filmine sadık kalmışlar bu çok güzel bir şey sonra bi takım zombilerle savaşıyorsunuz sonra oyun sizi oyuna alıştırma gibi geçiçi olacak evi asha dönüştürüyor yine biraz zombi öldürtüp oyuna alıştırıyor daha sonra 3. bölümde oyun sizin yanınıza yarı insan yarı zombi cüce sam diye bir arkadaş veriyor bu sam siz nereye giderseniz sizin peşinizden geliyor kuyrugunuz gibi bu sam zombilerle savaşırken de baya yardımcı oluyor sizin yanınızda o da sizle berbaber zombilerle savaşıyor sama F tuşuna basarsanız bir tekme atıp zombilerin üstüne atabiliyorsunuz ayrıca bos savaşlarında da baya yardımcı oluyor ayrıca kapıları yine o açıyor sizin giremediğiniz yerlere o giriyor ve ilerki bölümlerde evil asha daha çok dönüşebiliyorsunuz evil asha dönüşebilimeniz içinse zombi öldürmeniz gerekiyor oyunda canınızın altında bir bar var zombileri öldürdükçe onlardan sarı renkte enerji benzeri bir şey çıkıyor direk size barınıza gidiyor ve barınız doluyor barınız komple full dolduktan sonra istediniz zaman N tuşuna basarsanız evil asha dönüşebiliyorsunuz evil asha dönüştünüz zaman zombilere daha çok hasar verebiliyorsunuz zombileri daha kolay öldürebiliyorsunuz unutmadan zombilere bir iki tane vurup canı yarıya indiği zaman savunmasız kalıyorlar iste bu zaman E tuşuna basarsanız tıpkı mortal kombat daki fatality benzeri zombileri daha karizmatik artistik bir şekilde öldürebiliyorsunuz evil dead değeri bilinmeyen efsane çok güzel bir oyundur bana eski oyunlar şimdiki oyunlardan daha kaliteli daha güzel geliyor artık böyle güzel oyunlar yapamıyorlar
evil dead2.jpg

evil dead3.jpg

evil ash2.jpg

evil ash.jpg

Son düzenleme:

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6