Bu oyunun türkçe yamasını nasıl yapmamışlar bu zamana kadar kötü bir oyunmu acaba
F frk53 Çırak 21 Ocak 2022 #1 Bu oyunun türkçe yamasını nasıl yapmamışlar bu zamana kadar kötü bir oyunmu acaba
S Saas Çırak 21 Ocak 2022 #2 Yapılacaksa 1. oyunun anniversary sürümüne yapsalar daha iyi olur şahsen. 3. iyi değil keza serinin fanları çok gömüyorlar.
Yapılacaksa 1. oyunun anniversary sürümüne yapsalar daha iyi olur şahsen. 3. iyi değil keza serinin fanları çok gömüyorlar.
F frk53 Çırak 21 Ocak 2022 #3 Olabilir ben açık dünya oyunlarında witcher 3 ün etkisiden çıkamadığım için ona benzeyen oyun arıyorum artık witcher 4 ü beklicez napalım
Olabilir ben açık dünya oyunlarında witcher 3 ün etkisiden çıkamadığım için ona benzeyen oyun arıyorum artık witcher 4 ü beklicez napalım
karakoloni34 Destekçi Üye 1 Nis 2023 #4 fable 3 ün türkçe yamasını 13 yıldır bekliyorum SWAT' a güveniyorum
ahves11 Destekçi Üye Destekçi Üye 30 May 2023 #5 Fable 3 yaması gelirse on numara olur uzun süredir beklediğim oyunlardan .
karakoloni34 Destekçi Üye 30 Nis 2024 #6 @sinnerclown hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum 2 kere konu açıldı talep fazla yapılma imkanı var mıdır?
@sinnerclown hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum 2 kere konu açıldı talep fazla yapılma imkanı var mıdır?