Fallout London Türkçe Yama Yayınlandı

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 2, Üyeler: 0, Misafirler: 2)

Hakanas

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Sinnerclownçeviri Notları:
İndirdiğiniz dosyaları Rar'dan çıkartın. İçindekileri ana dizinde 'Data' klasörüne atın. Mutlaka 'Interface' klasörünün ve 'LondonWorldSpace.esm' dosyasının yedeğini alın.
-
(GoG sürümü üzerinden denenmiştir)
Fallout London ismiyle kurulu kendi klasöründe Data içinde Interface isimli bir klasör yok yedeğini alamıyoruz sadece LondonWorldSpace.esm var.

F:London oyunun kurulumda ana oyun Fallout 4 kurulmasını istiyor buraya kendi dosyalarını atıyor. Fallout 4'ün kurulu klasöründe Data içine bakıyoruz F:London ile alakalı dosyalar var LondonWorldSpace.esm var fakat Interface isimli ayrı bir klasör yine yok.

Türkçe yama içinden "Interface" klasörünü ve "LondonWorldSpace.esm" dosyasını, hem F:London ismiyle kurulu kendi klasörüne Data içine hem de Fallout 4 GoTY ismiyle kurulu F4'deki Data içine yapıştırınca oldu. Şu an ana menü bilgileri Türkçe, ana menü sağ üst köşede Oyun Haberleri menüsü düzeltilmesi lazım. Oyun içi pip-boy bilgileri eksik durumda. Oyun içi harita bölge yer isimleri eksik kalmış şimdilik ilk gördüklerim bunlar.
 

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri
Üst