erken erişimden çıkan sürümle uyumlu yani v1.0.0Elinize sağlık acaba 2025 sürümüyle uyumlu mu?
erken erişimden çıkan sürümle uyumlu yani v1.0.0Elinize sağlık acaba 2025 sürümüyle uyumlu mu?
uyumlu sürüm olarak belirtilen v1.0.0'da yama bende çalışıyor.oyun yama için destekçi oldum yükledim fakat oyun başlamıyor neden olur
steam sürümü v1.0.2 en son galiba bende steam satın aldım ama yüklediğimde ekran gelip kapanıyor açılmıyoruyumlu sürüm olarak belirtilen v1.0.0'da yama bende çalışıyor.
sürüm farkındandır açmaması. yamayı v1.0.2 ye güncelleyebilseler bile bunun sonu yok, iki günde bir yama 1.0.3, 1.0.4, 1.0.5 diye sürekli değişecek. bu nedenle bence internette steam'da eski sürüme nasıl geçilir diye bak yada başlıktaki linkten v1.0.0 indir ve yamayı ona uygula, çalışır.steam sürümü v1.0.2 en son galiba bende steam satın aldım ama yüklediğimde ekran gelip kapanıyor açılmıyor
bende çalışıyor, emeğinize sağlık.oyunun 1.0.2 için Türkçe yama yaptım fakat oyunda denemedim. test edip geri bildirim yapabilir misiniz?
swat reis çok yardımcı oldu bende de açıldı ellerine sağlık
güncellicem.1.03 güncellemesi geldi, ve şuan yama çalışmıyor