09:05:00

FC 26 Türkçe Spiker Yaması ve (18.02.2026) Kadro Güncellemesi

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

sinnerclown

Yönetici
Yönetici

Davetsiz57

Çırak

krocn

Çırak
Arkadaşlar bende fc 26 var pc de ama türkçe spiker olmuyor sadece ingilizce seçeneği mevcut sesli anlatımda nasıl çözerim

Davetsiz57

Çırak
Sa hocam oyunda herhangi bi ayar değişip yeniden girdiğimde kadro gidiyor yeniden yüklemek zorunda kalıyorum sebep nedir
Ayar değiştiriyorum derken, takım ve kadro ayarlarından mı bahsediyorsunuz? Şimdi ben Nintendo cihazımdan kontrol ettim tekrar bir hafta önceki güncellediğim kadro aynı şekilde duruyor. Fenerbahçe ile Türkiye Lig maçı yapıp kaydetmiştim ve şimdi tekrar açıp kontrol ettim. Kadroda (Kante, Musaba, Guendouzi) vs. hepsi aynı şekilde duruyor.

Shadowman

Çaylak
Ayar değiştiriyorum derken, takım ve kadro ayarlarından mı bahsediyorsunuz? Şimdi ben Nintendo cihazımdan kontrol ettim tekrar bir hafta önceki güncellediğim kadro aynı şekilde duruyor. Fenerbahçe ile Türkiye Lig maçı yapıp kaydetmiştim ve şimdi tekrar açıp kontrol ettim. Kadroda (Kante, Musaba, Guendouzi) vs. hepsi aynı şekilde duruyor.
sanırım cihazın ilk datasını silerken ayarlarıda siliyorum ama başka klasör yok. yeni kadroyu yükleyince kadro aktif oluyor ama dil ingilizce oluyor tekrar türkçe yapıp kapatıp açtığımda bu sefer kadrolar gidiyor

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri