Konuya ekleyip mediafire ekle bence bunlar bir süre sonra siliniyor.En son kadro güncellemesini paylaşıyorum:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Konuya ekleyip mediafire ekle bence bunlar bir süre sonra siliniyor.En son kadro güncellemesini paylaşıyorum:
Hocam bunu nereye atmamız lazım? Yardımcı olur musunuz?En son kadro güncellemesini paylaşıyorum:
Ana konunun altında açıklamalı link ekledim, ordan indirip yapabilirsiniz.Hocam bunu nereye atmamız lazım? Yardımcı olur musunuz
Şanslısın dostum, yeni kadro güncellemesi 18.02.2026 itibariyle gelmiş. Ana konuya ekledim, indirebilirsiniz..merhabalar yeni güncelleme yokmu kıs sezonu icin
tesekkürler zamanlamam iyiymis :}Şanslısın dostum, yeni kadro güncellemesi 18.02.2026 itibariyle gelmiş. Ana konuya ekledim, indirebilirsiniz..![]()
Ayar değiştiriyorum derken, takım ve kadro ayarlarından mı bahsediyorsunuz? Şimdi ben Nintendo cihazımdan kontrol ettim tekrar bir hafta önceki güncellediğim kadro aynı şekilde duruyor. Fenerbahçe ile Türkiye Lig maçı yapıp kaydetmiştim ve şimdi tekrar açıp kontrol ettim. Kadroda (Kante, Musaba, Guendouzi) vs. hepsi aynı şekilde duruyor.Sa hocam oyunda herhangi bi ayar değişip yeniden girdiğimde kadro gidiyor yeniden yüklemek zorunda kalıyorum sebep nedir
sanırım cihazın ilk datasını silerken ayarlarıda siliyorum ama başka klasör yok. yeni kadroyu yükleyince kadro aktif oluyor ama dil ingilizce oluyor tekrar türkçe yapıp kapatıp açtığımda bu sefer kadrolar gidiyorAyar değiştiriyorum derken, takım ve kadro ayarlarından mı bahsediyorsunuz? Şimdi ben Nintendo cihazımdan kontrol ettim tekrar bir hafta önceki güncellediğim kadro aynı şekilde duruyor. Fenerbahçe ile Türkiye Lig maçı yapıp kaydetmiştim ve şimdi tekrar açıp kontrol ettim. Kadroda (Kante, Musaba, Guendouzi) vs. hepsi aynı şekilde duruyor.