09:05:00

FEROCIOUS Türkçe Yama Yayınlandı

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 2, Üyeler: 0, Misafirler: 2)

sinnerclown

Yönetici
Yönetici

FEROCIOUS-0-1.jpg

ferocious_xkn5.jpg

Hayatta kalma temalı bir FPS macerasına dalın. Tehlikeli bir adada mahsur kalmış olarak, paralı askerler, dinozorlar ve canlı ama düşmanca bir ekosistemle yüzleşin. Nefes kesici ortamları keşfedin ve yoğun, hızlı tempolu karşılaşmaların saldırısından kurtulun.

Ekran Görüntüsü (320).jpg
Ekran Görüntüsü (321).jpg
Ekran Görüntüsü (322).jpg
Ekran Görüntüsü (323).jpg
Ekran Görüntüsü (324).jpg

Proje Yöneticisi
SinnerClown

Çeviri
sinnerclown
Test
Edilmedi

Paketleme
SinnerClown&Swat

Uyumlu Sürüm
Dodi Repack

Kurulum
İndirdiğiniz Rar dosyasının içindeki dosyaları aşağıda yazılı klasöre atın.
Ferocious\Ferocious_Data

Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için, konuyu sağ alttan beğenmelisiniz.

Son düzenleme:

lostideas75

Moderatör
Yama için teşekkürler. Oyun bir tarafa, yama bir tarafa.

Bu oyunun 6 saatten uzun gameplay videosu "dinazorlar nerede?!" dedirtiyor ve fragman tam bir sahtekarlık ve bir steam yorumu fragman bu oyunu yüzde 1000 daha farklı ve hiç olmadığı bir şey olarak gösteriyor demiş, bıktık artık bu niteliksiz yapımlardan. Resmen dinazor temasını olta olarak kullanıp adam avlamaca. Oyun o kadar oyuna benzemiyor ki Google Gemini gameplay videosu hakkında onu bir belgesel zannedip "Bu video, genellikle akla gelen T-Rex veya Brachiosaurus gibi devasa dinozor türlerinin aksine, farklı jeolojik dönemlerde yaşamış prehistorik canlıları tanıtmayı amaçlıyor." diye yazdı. Oynanış videosunda gördüm hatta bir sahnede dalga geçer gibi küçük bir dinazoru kucağımıza vermişler, onu taşıtıyorlar! Yani manzara şeklinde bile sahne yok, hani uzaktan dinazorları gördüğün. Birisi dinazor çatışması olduğundan bahsetmiş ama ben videoda denk gelemedim.

Oyun hakkında bir steam yorumu: "Bana güvenin, 20 dolarınızı bir meth (uyuşturucu) bağımlılığıyla kullanmanız daha iyi olacak, çünkü en azından o zaman dinozorlar gerçekten ortaya çıkabilir."

İşte bu yorum çok komik ve bir o kadar da sertti.​

sinnerclown

Yönetici
Yönetici
Yama için teşekkürler. Oyun bir tarafa, yama bir tarafa.

Bu oyunun 6 saatten uzun gameplay videosu "dinazorlar nerede?!" dedirtiyor ve fragman tam bir sahtekarlık ve bir steam yorumu fragman bu oyunu yüzde 1000 daha farklı ve hiç olmadığı bir şey olarak gösteriyor demiş, bıktık artık bu niteliksiz yapımlardan. Resmen dinazor temasını olta olarak kullanıp adam avlamaca. Oyun o kadar oyuna benzemiyor ki Google Gemini gameplay videosu hakkında onu bir belgesel zannedip "Bu video, genellikle akla gelen T-Rex veya Brachiosaurus gibi devasa dinozor türlerinin aksine, farklı jeolojik dönemlerde yaşamış prehistorik canlıları tanıtmayı amaçlıyor." diye yazdı. Oynanış videosunda gördüm hatta bir sahnede dalga geçer gibi küçük bir dinazoru kucağımıza vermişler, onu taşıtıyorlar! Yani manzara şeklinde bile sahne yok, hani uzaktan dinazorları gördüğün. Birisi dinazor çatışması olduğundan bahsetmiş ama ben videoda denk gelemedim.

Oyun hakkında bir steam yorumu: "Bana güvenin, 20 dolarınızı bir meth (uyuşturucu) bağımlılığıyla kullanmanız daha iyi olacak, çünkü en azından o zaman dinozorlar gerçekten ortaya çıkabilir."

İşte bu yorum çok komik ve bir o kadar da sertti.​
Oyunu bir 20 dk oynadım başı fena gelmedi.İlerleyen yerlerde herhalde problem var umarım düzeltirler uptade ile.

lostideas75

Moderatör
Hocam işte sorun da belki/muhtemelen tam da o. İnsan sabrının bir sınırı var, biz de hemen dinazorlar saldırsın ve her dakika aksiyon olsun, dinazordan göz gözü görmez olsun demiyoruz, tak aksine hikaye odaklıyım, anlamsız kaostan uzak duruyorum ama işte biraz sabredersin, biraz daha sabreder merak edersin bakalım ne olacak diye, ama bir yerden sonra ortaya doğru düzgün, kayda değer anlamlı bir şey gelmeyince ve hep merak ve gizemle oyalandığın kafaya dank edince acı koyuyor, sabır bitiyor, sıkıntı başlıyor. Belki böyle yapımlar için (bu oyun için kesin konuşamam elbette, genel anlamda diyorum) daha baştan aksiyona dalmak isteyen, şu sinematiği atlasam diye düşünen, sonra da aradığını bulamayınca hemen sıkılıp kapatan tipler daha şanslı. O da ayrı bir manyaklık işte, sırf yüzeysel/sığ bir beklenti. Dizi, film ve oyunlarda insanın bu gizem ve merak damarını çok kullanıp sonunda da anlamlı bir derinlik, karşılık vermiyorlar, bu da artık çok sinir bozucu oluyor.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri