Tahmini ne zaman çözülür bir bilgilendirme yapar mısınız ona göre bekleyelim veya beklemeyelimSorun çözülünce emre duyuru yapicaktir.
erken erişim derken ücretli olarak demek istiyorsan problem değil ücretini veririz önemli olan bir an önce çıkmasıBir hatirlatma yapayım bizde yamalar genelde erken erişim olarak çıkar bir ay sonra bütün üyeler ücretsiz olarak indirebilir.
Yeter ki çıksın hocam.Bir hatirlatma yapayım bizde yamalar genelde erken erişim olarak çıkar bir ay sonra bütün üyeler ücretsiz olarak indirebilir.
La daha sorun çözülmedi ne zaman çözülürse.Bugun mü çıkacakmış? daha oyunu indiremedim ben inmiyor.
Anladığım kadarıyla aylık abone oluyoruz 250 Tl'ye o şekilde indirebiliyorsunhocam ücreti ne kadar olur yamanın
hocam ücreti ne kadar olur yamanın
6 aylık bir üyelik alınabiliyor hocam 250TL.Anladığım kadarıyla aylık abone oluyoruz 250 Tl'ye o şekilde indirebiliyorsun
Düşüncene saygı duyuyorum.Herkes fikrinde özgürdür.Erken erişim dediniz tüm hevesimizi kursağımızda bıraktınız
Tek oyun için ücretlendirmeniz yok mu destek olmak isterim ama 250 lira da vermem şahsen çok para hele ki yapay zeka çeviri için. Ayrıca 1 ay çok uzun bir süre Anonymous'u yaması çıkar o zamana dek onu beklerim daha iyi.
Bunu daha önce cevapladım lütfen kontrol ediniz.Yama ne zaman çıkar tahmini? Oyun 2 gündür inik oynamak için sabırsızlanıyorum.