sakakakaduna31
Çaylak
Reis ne zaman çıkar üyelik satın almak istiyorum yakın zamanda çıkıcaksa şuan alim
Bende yeni aldım daha bugün pc ye valla çıksa da oynasak250 tl yi geç 60 dolar isteseler yamaya gene alırım yeterki bir an evela yayınlansın yama bende ps 5 de var sırf türkçe yok diye aylarca pcye çıkmasını bekledim oyunun umarım sorun hızlı hal olurda oynarız
Kanka önceki final fantasy leri oynamadım önerecegin varmı iyi olan final fantasy250 tl yi geç 60 dolar isteseler yamaya gene alırım yeterki bir an evela yayınlansın yama bende ps 5 de var sırf türkçe yok diye aylarca pcye çıkmasını bekledim oyunun umarım sorun hızlı hal olurda oynarız
ff xvi mükemmel ff xv çok iyi, eski diye problem etmezsen ff viii ve ff x yine çok çok iyi oyunlar. (benim fav ff viii) ahh squall üzümlü kekim...Kanka önceki final fantasy leri oynamadım önerecegin varmı iyi olan final fantasy
aynı durum bende de ps5de var ama hem türkçe hemde daha iyi fps oranıyla oynayayım diye aldım bekliyoruz öyle isterdim ki çıksın da bence bugün de yalan oldu gençler.250 tl yi geç 60 dolar isteseler yamaya gene alırım yeterki bir an evela yayınlansın yama bende ps 5 de var sırf türkçe yok diye aylarca pcye çıkmasını bekledim oyunun umarım sorun hızlı hal olurda oynarız
Aylık üyeliği falan yok mu hocam? Sadece 6 aylık mı alınıyor?Anladığım kadarıyla aylık abone oluyoruz 250 Tl'ye o şekilde indirebiliyorsun
Ben de tam emin değilim ama muhtemelen en düşük 6 aylık alınıyor hocamAylık üyeliği falan yok mu hocam? Sadece 6 aylık mı alınıyor?
6 ve 12 aylık seçenekler varAylık üyeliği falan yok mu hocam? Sadece 6 aylık mı alınıyor?
Tahmin edilmeyen durumlar olabiliyor çözmeye çalışıyoruzen azından bir zaman söyleseniz hani şu güne çıkacak deyu bızde beklerız hatırlatırım kı oyunun cıkısına yetısecek demıstınız .
Bu gidişte tahminen ne zaman çıkarırsınız?Tahmin edilmeyen durumlar olabiliyor çözmeye çalışıyoruz
ortalama ya da en geç bi tarih verebilir misinizTahmin edilmeyen durumlar olabiliyor çözmeye çalışıyoruz
Sorun çözüldü sayılır.
Şimdiden elinize emeğinize sağlık.Teşekkürler.Sorun çözüldü sayılır.
Beklemedeyiz hocamSorun çözüldü sayılır.