09:05:00

FINAL FANTASY VII REBIRTH - Türkçe Yama [☆Emre]

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 2, Üyeler: 0, Misafirler: 2)

ardaqqwe

Çırak
Paketleme sorunu vardı en son ama şuan çeviri devam ediyor. Yama test mi ediliyor yoksa hala çeviriliyor mu? Link ne zaman gelir?

Son düzenleme:

sinnerclown

Yönetici
Yönetici
Düzenleniyor yoksa devam -özgeçmiş koş- çalıştırmak shift -vardiya olarak görürsünüz sonra dersiniz ki bok gibi çeviri.Biraz bırakın çeviri düzenlensin.

bubu15

Çaylak
Bu oyuna bu kadar talep olması beni çok mutlu etti. Çeviren, ilgilenen herkese teşekkürler.

ferhatxxx

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Emekleriniz için şimdiden çok teşekkürler hocam

fewertyx

Çırak
Düzenleniyor yoksa devam -özgeçmiş koş- çalıştırmak shift -vardiya olarak görürsünüz sonra dersiniz ki bok gibi çeviri.Biraz bırakın çeviri düzenlensin.
hocam açıklama için teşekkürler, çeviri "bitti" denince insanlar(-ben dahil) paketleme bitince -hazırdı hani olayına geçti. Yoksa bu açıklama zaten yeterli evet kaliteli olsun biraz daha bekleriz.

alierkek

Çaylak
Arkadaşlar DH'de bir arkadaş çeviriyi yapmış sadece font problemi varmış o haliyle birazdan yamayı yayınlayacağını söyledi.
Anonymous ekibi de çeviriye başlamış ancak yayınlanması 1-1.5 ayı bulurmuş. O zamana zaten oyunun tadı kaçar.

ardaqqwe

Çırak
Arkadaşlar DH'de bir arkadaş çeviriyi yapmış sadece font problemi varmış o haliyle birazdan yamayı yayınlayacağını söyledi.
Anonymous ekibi de çeviriye başlamış ancak yayınlanması 1-1.5 ayı bulurmuş. O zamana zaten oyunun tadı kaçar.
DH de çıkmış hocalarım ama bekliyorum ben sizi. Sizde yarın falan çıkartabilirseniz güzel olur kolay gelsin.

demir arif 06

Çırak
lütfen cıkarın artık su yamayı donanım haberde story master bıle yayınladı 5 gun oldu ya 5 gundur artık oyunu sılecem sınırden destekcıde oldum elımden geldıgınce dunden berı bı yama neden bu kadar uzun surdu kı halan yama cevırılıyor dıyor sayın sınnerclown en azından zaman versenız baglı yeter artık yaaa valla bak ısden ızın aldım ızınımde bıtıyor yarın sırf oyunu oynayım dıye yamanın bukadar uzayacgını bılemezdım kı noramlde 1 2 gune cıkıyordu bırakın cıkmayı hatırlatırım oyunun cıkısına cıkaca demıstınız oyuzden ızın aldım ısten bıleydım bugun alırdım

sinnerclown

Yönetici
Yönetici
lütfen cıkarın artık su yamayı donanım haberde story master bıle yayınladı 5 gun oldu ya 5 gundur artık oyunu sılecem sınırden destekcıde oldum elımden geldıgınce dunden berı bı yama neden bu kadar uzun surdu kı halan yama cevırılıyor dıyor sayın sınnerclown en azından zaman versenız baglı yeter artık yaaa valla bak ısden ızın aldım ızınımde bıtıyor yarın sırf oyunu oynayım dıye yamanın bukadar uzayacgını bılemezdım kı noramlde 1 2 gune cıkıyordu bırakın cıkmayı hatırlatırım oyunun cıkısına cıkaca demıstınız oyuzden ızın aldım ısten bıleydım bugun alırdım
Paranı iade edebilirim kardeşim bak adam yamayı çıkardı sadece arayüz türkce bi kontrol edelim dimi sıkıntı varmı.

demir arif 06

Çırak
inşallah bugün cıkar beta da olsa yeter bıze yıldız emre gardaş beta olsun yayınlarmısın gerisini 4 5 güne de halledsen olur :D

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri