FINAL FANTASY VII REBIRTH - Türkçe Yama [☆Emre]

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

lostideas75

Moderatör
Nasıl bir oyun yapmışlar böyle. Böyle ciddi anlamda kaliteli yapımlar gerçekten çok nadir çıkıyor. Hem görsel, hem hikaye, hem macera olarak o kadar tatmin edici ve doyurucu bir yapım olmuş ki, benzerini bulmak çok zor. Hele ki bunu üçleme yapacaklarmış, gerçekten muhteşem. İlk oyun da çok iyiydi. Bu da öyle ve daha da iyi. Tabi her oyundaki gibi bunda da ıvır zıvır görevler vs. yok değil ama yine de genel olarak çok rafine içerik mevcut. Bunu hikaye modunda ve trainer kullanarak daha da rafine hale getirebilirsiniz. Sadece harita ve yönlendirmeler tam olarak nereye gideceğin konusunda bazen sıkıntı yaşatabiliyor ama çok sık değil. Genel olarak çok ihtişamlı ve dolu dolu bir oyun. O kadar çok oynadım ve halen gameplay videosuna göre üçte birini tüketmişim, bu gerçekten inanılmaz bir şey. Keşke mini oyunlar ve ıvır zıvır görevler de olmasaydı. Mümkün olduğu kadar onlara bulaşmadan ilerlemeye çalışıyorum. Her zaman mümkün olmuyor ama. FINAL FANTASY 16'nın görsel kalitesi o kadar çok övülmüştü, halbuki bu oyunun görsel kalitesi ve sanat tasarımı ondan çok ama çok daha üstün ve yüksek düzeyde.
Oyun çok güzel ama bazı (bir çok) yerlerde o kadar saçma şeyler gösteriyor ve yaptırıyor ki, bunların sadece oyunu uzatma saçmalıkları olduğu hissi olduğunu veriyor. Herşeyin bir kıvamı var ve bazı yerlerde çok iyiyse de bazı yerlerde bu kıvam hiç de iyi değil. Artık iyice sona geldim, çok az kaldı ve gameplay videosuna göre 23 saat ve bunun en az 10 saatinin kayda değmez, anlamsız bir zaman kaybı olduğunu söylemek üzücü. Gereksiz saçmalıklardan arındırılmış bir oyun deneyimi ne zaman elde edeceğiz ki? Tabi yine de emsallerinden çok çok iyi ama işte tat kaçırıyor bunlar. Hele oyunun sonları, çok daha iyi, anlamlı, tempolu olması gerekirken sakız gibi sündükçe sünüyor ve fenalıklar getiriyor. Bitse de kurtulsak dedim bazı anlarda, çok yazık.

Son düzenleme:

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri