Bekleyeceksiniz. Müsait oldukça test ediyorum.1 ay oldu hala bekliyoz
Bekleyeceksiniz. Müsait oldukça test ediyorum.1 ay oldu hala bekliyoz
onlar kapandı hocamGhost eshopu denedinizmi ben ordan indirmiştim.
Hocam bende ghost eshop NX public şuan kullanılıyor hatta emin olmak için update yaptım bir oyuna çalıştı emin misiniz acaba pro hacked versiyon mu kullanıyordunuz o kapanmıştı.onlar kapandı hocam
hocam ben bi ara nasılsa çalışmıyor diye silmişim sanırım. deniyorum sonucu haber veririmHocam bende ghost eshop NX public şuan kullanılıyor hatta emin olmak için update yaptım bir oyuna çalıştı emin misiniz acaba pro hacked versiyon mu kullanıyordunuz o kapanmıştı.
teşekkür ederim. bayonetta 3 yine olmadı fakat fire emblem 3 houses oldu. şimdi yamanın çıkmasını bekleme zamanı. hazır yakalamışken bir iki exclusive daha indiriyorumHocam bende ghost eshop NX public şuan kullanılıyor hatta emin olmak için update yaptım bir oyuna çalıştı emin misiniz acaba pro hacked versiyon mu kullanıyordunuz o kapanmıştı.
Hocam hayırlı olsun shop iyi oyunlar.teşekkür ederim. bayonetta 3 yine olmadı fakat fire emblem 3 houses oldu. şimdi yamanın çıkmasını bekleme zamanı. hazır yakalamışken bir iki exclusive daha indiriyorum
Soran olursa kitlerim dedi konuyuNe zaman yayınlanir çeviri tahmini