-
Öne çıkan konu
Game Geography, video oyunlarını yalnızca tüketilen birer ürün olarak değil,anlatı, atmosfer ve tasarım dili çerçevesinde ele alan bir belgesel kanalıdır.Bu kanalda ele alınan her anlatının yolu, kaçınılmaz biçimde oyunlarla kesişir.Bir sinema yönetmeninden ya da bir çizgi roman evreninden söz edildiğinde,bu yaratıcı alanların oyun dünyasında bıraktığı izler incelenir.Ele alınan her oyun ve onunla ilişkili diğer anlatı biçimleri aktarılırken,kişisel yorum ve öznel değerlendirmelerden özellikle kaçınılır;anlatım, mümkün olduğunca belgesel disiplinine sadık kalınarak sunulur.Game Geography,oyunları yalnızca bir eğlence biçimi olarak değil,bir anlatım, düşünce ve ifade alanı olarak değerlendiren izleyiciler için hazırlanmıştır.
Sevgili Ahali Kanalıma katılır ve bana destek olursanız çok mutlu olurum. İlk videomu yayınladım. Umarım beğenirsiniz. Geri dönüşleriniz benim için çok önemli.
Sevgili Ahali Kanalıma katılır ve bana destek olursanız çok mutlu olurum. İlk videomu yayınladım. Umarım beğenirsiniz. Geri dönüşleriniz benim için çok önemli.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.