teşekkürler ne zamandır arıyordum
D dantezero01 Çaylak 28 Haz 2024 #112 son sürümü indirip dediğiniz yere attım hedefteki dosyayı değiştirdim . oyun hiç açılmıyor artık (steam sürümü )
son sürümü indirip dediğiniz yere attım hedefteki dosyayı değiştirdim . oyun hiç açılmıyor artık (steam sürümü )
S smtylmzd Çırak 28 Haz 2024 #113 Merhaba, oyunu satın almadan önce sormak istedim. Yukarıdaki arkadaşta sorun yaşadığını belirtmiş. Yama şuan ki son sürümde çalışıyor mu?
Merhaba, oyunu satın almadan önce sormak istedim. Yukarıdaki arkadaşta sorun yaşadığını belirtmiş. Yama şuan ki son sürümde çalışıyor mu?
D dantezero01 Çaylak 28 Haz 2024 #114 smtylmzd' Alıntı: Merhaba, oyunu satın almadan önce sormak istedim. Yukarıdaki arkadaşta sorun yaşadığını belirtmiş. Yama şuan ki son sürümde çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla ... tekrar baktım tamda bugün oyun güncelleme almış. o yuzden çalışmadı galiba tr yama. son sürüme güncellenirse sorun çözülür galiba. 1.3.2 ye güncellenir mi acaba yakın zamanda ? Son düzenleme: 29 Haz 2024
smtylmzd' Alıntı: Merhaba, oyunu satın almadan önce sormak istedim. Yukarıdaki arkadaşta sorun yaşadığını belirtmiş. Yama şuan ki son sürümde çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla ... tekrar baktım tamda bugün oyun güncelleme almış. o yuzden çalışmadı galiba tr yama. son sürüme güncellenirse sorun çözülür galiba. 1.3.2 ye güncellenir mi acaba yakın zamanda ?