PikselordTr
Çaylak
Grand Theft Auto 1 + Dlc Türkçe Yama

Günümüzde milyonlarca oyuncuya hitap eden GTA 5 gibi devasa yapımların temeli olan ilk Grand Theft Auto, kendi döneminde oyun
dünyasında bir devrim yaratmıştı. Bugün adeta tarihi birer eser niteliğinde olan bu
klasiklerin unutulmaya yüz tuttuğunu fark ettim ve bu "gizli cevheri" tekrar
gün yüzüne çıkarmaya karar verdim. Karşınızda: Grand Theft Auto 1 Türkçe Yaması!
Oyun kısa olsa da, çeviri sürecinde karşılaştığım teknik hatalar nedeniyle projeye birçok kez baştan başlamak zorunda kaldım.
Uzun uğraşlar sonucunda en yüksek kaliteye ulaştığımı düşünüyorum. Yine de oyunun akışını bozan veya hata veren noktalarla karşılaşırsanız
lütfen bildirin; en kısa sürede gerekli güncellemeleri yaparak yamayı geliştirmeye devam edeceğim. Herkese iyi eğlenceler!

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Kurulum:Zip içindeki klasörü oyunun kurulu olduğu yere kopyalayın ve değiştirin.
Önemli Teknik İpuçları:
- Sürüm Uyumluğu: Yama zaman zaman sürüm farklılıklarından etkilenebilmektedir. En sağlıklı deneyim için Dodi Repack gibi güncel/standart sürümleri kullanmanızı öneririm.
- Modern Sistemler: Oyun oldukça eski olduğu için günümüz sistemlerinde yer yer grafiksel hatalar (glitch) veya çökme sorunları yaşanabilir. Bu tür sorunları minimize etmek ve daha akıcı bir deneyim için SilentPatch gibi 3. parti düzeltme modlarını kurmanızı kesinlikle tavsiye ederim.
Son düzenleme: