namport
Çırak
Yama Açıklaması:
Merhaba arkadaşlar, eski bir klasik olan Heavy Weapon oyununu sizler için Türkçe yaptım. Kullanıcıların kolayca oynayabilmesi için yamayı ayrı bir dosya olarak vermek yerine, doğrudan oyunun içine entegre ettim. Yani indirdikten sonra hiçbir yama kurulumu yapmanıza gerek yok, direkt Türkçe olarak oynayabilirsiniz!
Yama Durumu Hakkında Bilgilendirme:
Oyunun çok eski bir altyapıya sahip olması ve bazı sistem/dil dosyalarının kilitli olması nedeniyle çeviri durumu şu şekildedir:
Merhaba arkadaşlar, eski bir klasik olan Heavy Weapon oyununu sizler için Türkçe yaptım. Kullanıcıların kolayca oynayabilmesi için yamayı ayrı bir dosya olarak vermek yerine, doğrudan oyunun içine entegre ettim. Yani indirdikten sonra hiçbir yama kurulumu yapmanıza gerek yok, direkt Türkçe olarak oynayabilirsiniz!
Yama Durumu Hakkında Bilgilendirme:
Oyunun çok eski bir altyapıya sahip olması ve bazı sistem/dil dosyalarının kilitli olması nedeniyle çeviri durumu şu şekildedir:
- Görev Ekranları ve Brifingler: Türkçe (Görselde görebileceğiniz gibi görev başlarındaki ülke bilgileri, açıklamalar ve yönlendirmeler tamamen Türkçedir).
- Ana Menüler ve Arayüz Elementleri: Teknik imkansızlıklardan dolayı açamadığım dosyalarda yer alan "Mission 1", "Enemy Intel" veya buton yazıları gibi genel arayüz kelimeleri İngilizce kalmıştır.
- Oyunun genel oynanışına ve görevlerin amacını anlamanıza kesinlikle engel bir durum yoktur. Keyifli bir Türkçe deneyim sunacaktır.
Nasıl Oynanır?- Aşağıda paylaştığım linkten RAR dosyasını indirin.
- Dosyaları bir klasöre çıkartın.
- Oyunun ana klasöründeki .exe dosyasını çalıştırarak direkt Türkçe oynayın (Ekstra bir işlem gerekmez).
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.